Kom igång med mobil hemtelefoni med Huawei F688

En fullständig kom igång-guide för hemtelefoni via mobilnätet med Huawei F688 kan du hitta här

Det här behöver du:

• Basenhet och trådlös telefon Huawei F688
  • Strömsladd
  • Simkort
  1. Sätt i simkortet i basenheten

Enheten ska vara avstängd och nätadaptern bortkopplad. Öppna luckan på undersidan och sätt i simkortet med de guldfärgade kontakterna vänta nedåt.

2. Sätt i batteriet i basenheten

Batteriet i din basenhet gör att du kan ringa även under kortare strömavbrott.

3. Sätt i batteriet i telefonen

Öppna luckan genom att dra ned den. Ladda telefonen en liten stund innan du slår på den för första gången.

4. Anslut elsladden till basenheten
  5. Starta basenheten och telefonen

Håll in Power-knappen på basenheten (knappen längst till vänster), basenheten kan också starta automatiskt när strömadaptern ansluts till den.
    Starta sedan telefonen genom att hålla in den röda knappen på telefonen (knappen som är markerade på bilden nedan) tills att displayen tänds.

6. Anslut telefonen till basenheten

Om du ser Telia som operatör på telefonens display är den redan registrerad till basenheten och du behöver inte göra något.

Om du inte ser Telia håller du in registreringsknappen (den mellersta knappen på basenheten) tills att strömindikatorn blinkar snabbt.

På telefonen väljer du sedan Inställningar > Telefon > Registrera telefon. Välj basenheten du vill ansluta och tryck på Ok.