Kan ej skicka och/eller ta emot sms - iOS

1. Prova att skicka ett sms till ett annat nummer

Fungerar det då ligger felet troligen hos mottagaren.

2. Ställ in mobilen för sms/iMessages

iMessages är ett sms som skickas till andra Apple-enheter via datanätet istället för mobilnätet.

Gå till Inställningar och tryck sedan på Meddelanden. För att aktivera/inaktivera iMessage, tryck på indikatorn. Aktivera Skicka som sms om du vill att iMessages ska skicka som vanliga sms om tjänsten inte är tillgänglig.

3. Starta om mobilen

Fungerar det fortfarande inte rekommenderar vi att du gör en programuppdatering av mobilen.