Kan ej skicka mms - Sony

1. Kontrollera inställningarna för mms

Välj Inställningar, Trådlöst och nätverk och därefter Mobila nätverk. Välj Åtkomstpunktsnamn, tryck på Meny-knappen. Under Nytt APN, skriv in följande uppgifter:

Namn: Telia MMS
    APN: mms.telia.se
    Användarnamn: mms
    Lösenord: telia
    MMSC: http://mmss/
    MMS-proxy: 193.209.134.132
    MMS-port: 8080 (Fungerar även med Port:80)
    MCC: 240
    MNC: 01
    Verifieringstyp/Autentiseringstyp: PAP
    APN-typ: mms

När du ändrat dina inställningar, glöm inte att trycka på Spara. Starta sedan om din mobil.

2. Prova att skicka ett mms till ett annat nummer

Fungerar det då ligger felet troligen hos mottagaren.

3. Kontrollera att mobildata är aktiverat

Om du inte är uppkopplad till wifi måste mobildata vara aktiverat för att kunna skicka och ta emot mms.

För att aktivera, gå till Inställningar och tryck på Dataanvändning. Aktivera sedan Mobildatatrafik.

4. Starta om din mobil

Fungerar det fortfarande inte rekommenderar vi att du gör en programuppdatering av mobilen.