Kan ej ringa samtal - iOS

1. Starta om mobilen

Börja med att starta om mobilen och testa igen att ringa ett samtal.
    Obs! Tänk på att du måste slå in din pinkod vid omstart.

2. Aktivera 3G/4G

Tryck på Inställningar och sedan på Mobilnät. Tryck därefter på indikatorn bredvid Aktivera 3G eller Aktivera 4G beroende på vilken modell du har.

3. Har du kontantkort, kontrollera ditt saldo

Slå *120# från din mobil för att visa saldo. Behöver du ladda ditt kontantkort kan du göra det här.

4. Prova ett annat nummer

Går det att ringa ett annat nummer ligger felet troligtvis hos mottagaren.

5. Val av nätverk

Om du har aktiverat manuellt val av nätverk och är utom räckvidd för det valda nätverket, kan du inte ringa samtal.

Tryck på Inställningar och därefter på Operatör. Aktivera sedan genom att trycka på Auto. Din mobil kommer nu att välja ett nätverk automatiskt.