Fel på Telia Navigator

Om du inte kan ladda ned och/eller installera Telia Navigator, rekommenderar vi att du går igenom följande checklista:

• Kontrollerar att tid och datum är rätt inställda på din telefon.
  • Se till att det finns tillräckligt med plats i telefonminnet eller på ett eventuellt minneskort.
  • Rensa cache i mobilens webbläsare.
  • För Android-användare; kontrollera att du har tillåtit applikationer som inte kommer från Google Play att installeras. Alternativt ladda ned applikationen från Google Play.

Telia Navigator säljs inte längre

Den 21 januari 2015 slutade vi sälja Telia Navigator till våra privatkunder och den 31 mars slutade vi sälja den för företagskunder. Du som har tjänsten sedan tidigare kan dock fortsätta använda den samt ladda ner appen på nytt om du skulle vilja.