Kom igång med Telia Wifi med iOS

Telia Wifi ingår kostnadsfritt i flera av våra mobilabonnemang och mobila bredbandsabonnemang. Så här kommer du igång med tjänsten på din iPhone/iPad.

1. Klicka på Aktivera i appens startvy.

2. Välj inloggningssätt och logga in.

3. Har du flera abonnemang väljer du det du vill aktivera.

4. Tryck på fortsätt.

5. Tryck på installera.

6. Du kommer automatiskt tillbaka till appen och din enhet är nu aktiverad.

Saknar du användaruppgifter?

Om du inte har några användaruppgifter för Telia Wifi kan du köpa en temporär anslutning via sms eller kreditkort på Telia Wifis inloggningssida. Här finns även priser och information om olika anslutningstider att välja mellan.