Kom igång med Telia Wifi med iOS

Telia Wifi ingår kostnadsfritt i flera av våra mobilabonnemang och mobila bredbandsabonnemang. Så här kommer du igång med tjänsten på din iPhone/iPad.

  1. Klicka på Aktivera i appens startvy.

  2. Välj inloggningssätt och logga in.

  3. Har du flera abonnemang väljer du det du vill aktivera.

  4. Tryck på fortsätt.

  5. Tryck på installera.

  6. Du kommer automatiskt tillbaka till appen och din enhet är nu aktiverad.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

SÖK SUPPORT