Kom igång med Telia Wifi med dator

Telia Wifi kan användas av dig som har Telias mobila bredband. Så här kommer du igång med wifi i din dator.

1. När du använder Mobilt bredband skickar du ett sms via ditt modem eller router.
    Se beskrivning om hur du skickar sms för Mobilt bredband.

Skriv wifi i sms:et och skicka till 4466. Efter en stund kommer ett sms tillbaka med lösenord.

2. Aktivera wifi i din dator
    Se beskrivning i datorn instruktionsbok för hur du aktiverar wifi i din dator.

3. Öppna din wifi-hanterare i datorn och välj nätverket Telia wifi.

4. Öppna en webbläsare och logga in med dina användaruppgifter
    När du öppnat en webbläsare t ex Google Chrome, Internet Explorer kommer du automatiskt att landa på inloggningssidan för Telia Wifi. Om sidan inte kommer upp automatiskt kan du gå till https://signup.homerun.telia.com/voucher-order/login.do
    Skriv in användarnamn och lösenord och klicka på Logga in.

Nu kan du börja surfa med Telia Wifi.

Saknar du användaruppgifter?

Om du inte har några användaruppgifter för Telia Wifi kan du köpa en temporär anslutning via sms eller kreditkort på Telia Wifis inloggningssida. Här finns även priser och information om olika anslutningstider att välja mellan.