Kom igång med Telia Wifi med dator

Telia Wifi kan användas av dig som har Telias mobila bredband. Så här kommer du igång med wifi i din dator.

1. När du använder Mobilt bredband skickar du ett sms via ditt modem eller router.
    Se beskrivning om hur du skickar sms för Mobilt bredband.

Skriv wifi i sms:et och skicka till 4466. Efter en stund kommer ett sms tillbaka med lösenord.

2. Aktivera wifi i din dator
    Se beskrivning i datorn instruktionsbok för hur du aktiverar wifi i din dator.

3. Öppna din wifi-hanterare i datorn och välj nätverket Telia wifi.

4. Öppna en webbläsare och logga in med dina användaruppgifter
    När du öppnat en webbläsare t ex Google Chrome, Internet Explorer kommer du automatiskt att landa på inloggningssidan för Telia Wifi. Om sidan inte kommer upp automatiskt kan du gå till https://signup.homerun.telia.com/voucher-order/login.do
    Skriv in användarnamn och lösenord och klicka på Logga in.

Nu kan du börja surfa med Telia Wifi.