Kom igång med Telia Wifi med Android

Telia Wifi ingår kostnadsfritt i flera av våra mobilabonnemang och mobila bredbandsabonnemang. Så här kommer du igång med tjänsten på din mobil/surfplatta med Android.

1. Klicka på Aktivera-knappen på kartan för att aktivera tjänsten.

2. Välj inloggningssätt och logga in.

3. Om du har flera abonnemang väljer du det du vill aktivera.

4. Efter att du valt ett abonnemang bekräftar du det genom att klicka på Aktivera. Vänta tills enheten är aktiverad för att användas med Telia Wifi.

5. Klicka på Klart för att avsluta aktiveringen.