Telias tv-kunder fortsätter vara Sveriges nöjdaste

Telias tv-kunder är de nöjdaste tv-kunderna i Sverige. Det framgår av 2019 års rapport från Svenskt kvalitetsindex (SKI), där Telia för femte året i rad placerar sig på första plats.

Telias tv behåller inte bara förstaplatsen utan drar dessutom ifrån konkurrenterna med ett förbättrat resultat medan övriga branschen backar. Telia toppar när det gäller innehåll och produktkvalitet, och får också höga betyg för enkelhet och utbud.

- Fantastiskt kul att våra tv-kunder fortsätter att uppskatta oss! De har höga förväntningar, vilket är jättebra. Det gör att vi måste vara på tårna och ligga i framkant, säger Telias vd Anders Olsson.

TV från Telia erbjuder Sveriges bredaste utbud av tv, serier och film med ljud och bild i hd-kvalitet och Sveriges största filmbutik. Dessutom ingår utan extra kostnad Telia Play, som gör det möjligt att streama hela tv-utbudet i mobilen, på surfplattan och på datorn i hela EU.

Förutom Sveriges nöjdaste tv-kunder visar SKI 2019 också att Telia har Sveriges nöjdaste företagskunder inom både mobiltelefoni och bredband.

Läs pressmeddelandet här.