Telia har Sveriges nöjdaste tv-kunder - för fjärde året

Rapporten från Svenskt kvalitetsindex 2018 (SKI) har kommit och visar att Telia för fjärde året i rad har landets nöjdaste tv-kunder. Telia fortsätter dessutom att ha Sveriges nöjdaste företagskunder för bredband.

Förra veckan kom nyheten att Telia har Sveriges nöjdaste företagskunder för mobiltelefoni, är den mest pålitliga operatören och i en klass för sig gällande mobiltäckning. Nu kom den lika fina nyheten att våra kunder ger Telias tv-tjänst högsta betyg - igen!

Särskilt uppskattas kvalitet som innehåll, driftsäkerhet och användarvänlighet, men även service och prisvärdhet anses viktiga. I våras lanserade Telia också Telia Play, som ger dig samma tittarupplevelse som via vanlig tv. En mix som är unik på svenska marknaden. Med Telia Play kan du titta på tv var, när och hur som helst inom hela EU, även utan fast uppkoppling.

Telia fortsätter även ha Sveriges nöjdaste företagskunder för bredband och i anses ligga långt fram jämfört med snittet för branschen när det gäller digitalisering.

Läs pressreleasen här