Erbjudande

VÄLKOMMEN SOM SVERIGES NÖJDASTE TV-KUND

Gör dig redo för att upptäcka din nya tv-värld! Här listar vi våra smartaste, mest praktiska och mest underhållande kom igång-tips. Vi garanterar att du får en tv-upplevelse utöver det vanliga.

VÅRA BÄSTA KOM IGÅNG-TIPS

TV VAR DU ÄN ÄR MED TELIA PLAY

Som tv-kund hos oss får du tillgång till ditt valda utbud på flera skärmar utöver din tv, till exempel mobilen, surfplattan eller datorn. Du kan titta på programmen enligt tablån eller via playtjänsterna, hyra film och titta på dina streamingtjänster, var du än är. Självklart kan du även streama Telia Play till din tv-skärm med Chromecast/AirPlay och Apple TV (gen 4).

Med andra ord: streama hela familjens favoritfilmer, tv-kanaler, serier och sport – på alla skärmar. Du får Telia Play automatiskt med ditt tv-paket och att aktivera det är gratis! Vad väntar du på?

Erbjudande

MAXA DIN TV-UPPLEVELSE

SLIPP SLADDAR

Med trådlös tv överför du bild och ljud genom att installera en sändare och en mottagare för din tv. Med några knapptryck kan du titta på tv med samma höga hastighet och hdtv-kvalitet som om sladden satt i. Och har du flera tv-apparater, eller vill förlänga räckvidden på ditt wifi, kan du köpa till extra mottagare.

Har du en surfplatta, dator eller mobil som stödjer frekvensen för trådlös tv, kan du utnyttja detta och få högre surfhastighet. Prova att söka upp den på wifi så får du se!
 

SE PÅ TV I FLERA RUM

Vill du kunna ha tillgång till ditt underhållningsutbud i ett rum till därhemma? Allt du behöver göra är att beställa ett tvillingabonnemang, så får du tillgång till samma kanaler även i din andra tv så länge den har en egen tv-box.

Du som har tv via fiber kan beställa upp till fyra tvillingabonnemang. Logga in på Mitt Telia och se vad du kan få.