Mer surf med 5G

Varför köpa en mobil som är 5G-redo?

Med 5G i din mobil kommer du att få snabbare responstid och överföringshastighet vilket märks extra tydligt när du befinner dig på platser med mycket folk eller spelar spel på din mobiltelefon. Mycket spännande är på gång som kommer att skapa helt nya upplevelser och utvecklingen kring gaming, Augmented Reality, Virtual Reality, musik och underhållning går fort.

Om du vill kunna använda 5G-nätet i din mobil behöver du en mobiltelefon som stödjer detta. Telefoner som är 5G-redo har redan börjat komma från de flesta stora tillverkare och här ser du vårt aktuella sortiment. Du behöver också ett abonnemang som stödjer 5G. För dig som är Privatkund fungerar mobilabonnemanget Telia Mobil Obegränsad och för dig som företagskund är det abonnemanget Telia Jobbmobil som har stöd för 5G

Nu får du även 5G på våra abonnnemang 3 GB - 40 GB. Våra abonnemang med obegränsad surf har 5G+. Extra användare har samma 5G som huvudabonnemanget. Önskar du lägga till 5G+ på ett abonnemang som inte har obegränsad surf och tillhörande extra användare kan det köpas till separat.