Uppsägning av Telia Försäkring

Säg upp via sms

Om du vill avsluta din tjänst kan du skicka ett sms med texten "försäkring av" till 4466.
Efter avbeställningen av tjänsten få du ett sms tillbaka med texten:

”Hej! Telia Försäkring är nu borttagen från ditt abonnemang, men du är alltid välkommen att försäkra din nästa mobil hos oss.
Hälsningar Telia”

Säg upp på Mitt Telia

Du kan även säga upp mobilförsäkringen på Mitt Telia. Leta upp abonnemanget som är kopplat till försäkringen och klicka på Inställningar & tjänster.

Övriga uppsägningsvägar

• Via telefon till 90 200 (vardagar 08:00-17:00). Från utlandet: +46 771 99 02 00
  • I Teliabutik
  • Via mail* till contact-insurance@teliacompany.com
  • Skriftligt* till Telia Försäkring AB, 169 94 Solna

*) Uppsägning via mail eller brev innebär längre hanteringstid. Välj om möjligt annat alternativ för att avsluta försäkringen.

Viktigt att veta
Uppsägningen sker omgående och om du säger upp din försäkring kan du inte teckna en igen på samma mobil.