Uppsägning av Telia Försäkring

Säg upp via sms

Om du vill avsluta din tjänst kan du skicka ett sms med texten "försäkring av" till 4466.
Efter avbeställningen av tjänsten få du ett sms tillbaka med texten:

”Hej! Telia Försäkring är nu borttagen från ditt abonnemang, men du är alltid välkommen att försäkra din nästa mobil hos oss.
Hälsningar Telia”

Säg upp på Mitt Telia

Du kan även säga upp mobilförsäkringen på Mitt Telia. Leta upp abonnemanget som är kopplat till försäkringen och klicka på Inställningar & tjänster.