Skapa e-postadress via Mitt Telia

Så här gör du för att lägga till en e-postadress från Telia med fast bredband, mobilt bredband eller mobilabonnemang.

1. Logga in på Mitt Telia.

2.  Klicka på Skapa e-postadress

3. Välj vilket abonnemang e-postadressen ska tillhöra. Fyll i önskad e-postadress, ex. fornamn.efternamn. Klicka på Lägg till.

4. Är e-postadressen du önskar ledig visas en bekräftelse som innehåller bland annat ditt kontonamn och lösenord.

Tips: Lösenordet kan du ändra till något mer personligt under fliken Inställningar på Telia Webmail