Aktivera automatisk vidarebefordran

I den här guiden beskriver vi hur du med några enkla steg aktiverar automatisk vidarebefordran på din e-post i Telia Webmail.

Så här aktiverar du automatisk vidarebefordran

Kom igång

1. Logga in på Telia Webmail.

2. Gå till Inställningar i den översta menyraden.

3. Klicka på E-post i den vänstra menyraden.

4. Välj Autom. vidarebefordran under E-post.

5. Bocka i rutan intill Aktivera automatisk vidarebefordran.

6. Skriv in den e-postadress du vill vidarebefordra dina inkommande mejl till i textfältet för Destination.

7. Bocka i rutan intill Spara en kopia av vidarebefordrade meddelanden om du vill att det sparas en kopia av det vidarebefordrade mejlet i din inkorg, annars lämnar du den tom.

8. Avsluta genom att klicka på Spara-ikonen (disketten).

9. Klart! Nu vidarebefordras dina inkommande mejl till den valda mottagaradressen.

Mitt Telia

Via Mitt Telia kan du se och hantera alla dina abonnemang och tjänster. If you prefer you can have the app in English.