Aktivera autosvar

I den här guiden beskriver vi hur du med några enkla steg aktiverar autosvar på din e-post i Telia Webmail.

Så här aktiverar du autosvar

Kom igång

1. Logga in på Telia Webmail.

2. Gå till Inställningar i den översta menyraden.

3. Klicka på E-post i den vänstra menyraden.

4. Välj Autosvar under E-post.

5. Bocka i rutan intill Aktivera autosvar.

6. Ange datum för när autosvaret ska starta och sluta (om inga datum anges är autosvaret aktiverat fram till dess att du avslutar det manuellt).

7. Skriv in ditt önskade autosvar i textfältet för Meddelande.

8. Avsluta genom att klicka på Spara-ikonen (disketten).

9. Klart! Ditt autosvar är nu aktiverat.

Mitt Telia

Via Mitt Telia kan du se och hantera alla dina abonnemang och tjänster. If you prefer you can have the app in English.