Registrera prenumerationsnummer med Windows

1. Kontrollera att du är uppkopplad mot internet.

2. Öppna säkerhetsprogrammet

Det gör du genom att klicka på pilen nere i aktivitetsmenyfältet. Högerklicka sedan på den blå F-ikonen som ser ut som på bilden nedan.

Klicka på pilen för att utöka aktivitetsfältet
  3. Välj "Visa mina prenumerationer"

När du högerklickat på F-ikonen, välj Visa mina prenumerationer.

Visa mina prenumerationer
  4. Klicka på Lägg till ny prenumeration.

Lägg till ny prenumeration
  5. Ange ditt prenumerationsnummer

Fyll i ditt prenumerationsnummer och klicka sedan på Verifiera. Du hittar ditt prenumerationsnummer på Mitt Telia under Mina abonnemang, klicka sedan på Tjänster

Fyll i ditt prenumerationsnummer