Registrera prenumerationsnummer med Mac

  1. Öppna programmet för Säker surf

    Det gör du genom klicka på F-symbolen i programlisten längst ner på skärmen. 

  2. Klicka på Inställningar.

  3. Fyll i ditt prenumerationsnummer

    Klicka sedan på Ange.  

  4. Registreringen är klar

    För att genomsöka din dator efter virus och söka efter uppdateringar, gå till Verktyg

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

SÖK SUPPORT