Lägg till e-postkonto i din dator

Följ den här guiden för att kunna läsa och skicka e-post med din e-postadress från Telia på din dator.

1. Lägg till konto

Öppna Mail. Klicka på Lägg till konto…  i Mail-menyn. Välj Annat Mail-konto… och klicka på Fortsätt.

2. Fyll i dina uppgifter

Ange namn för kontot, din e-postadress och ditt lösenord. Klicka på Logga in…

Välj de program du vill använda med ditt e-postkonto. Klicka på Klar.

3. Severinställningar

Om din e-post inte synkroniseras korrekt:
    Öppna Inställningar… i Mail-menyn. Markera ditt e-postkonto i vänsterspalten och öppna fliken Serverinställningar.
    Se över att följande uppgifter stämmer:

Server inkommande e-post (IMAP): mailin.telia.com
    Server utgående e-post (SMPT) : mailout.telia.com