Läsa e-post via webben

Har du e-postadress hos Telia kan du med Telia Webmail läsa och skriva e-post från vilken internetanslutning som helst.

Du loggar in på Telia Webmail med användarnamn och lösenord för ditt e-postkonto.

Har du glömt lösenordet till din e-post så kan du logga in på Mitt Telia och skapa ett nytt. Du har sedan möjlighet att ändra på det lösenordet till något mer personligt under fliken inställningar i Webmail.

Tänk på att e-postmeddelanden som hämtats hem till den egna datorn med ett e-postprogram inte finns kvar på e-postservern om du väljer POP3 på den enheten. Vill du läsa din e-post på fler enheter rekommenderar vi därför IMAP.

Har du ingen e-postadress hos Telia så kan du registrera en eller flera på Mitt Telia.