Läsa e-post via webben

Har du en @telia.com-adress kan du komma åt din mejl från vilken dator som helst via Telia Webmail.

Du loggar in på Telia Webmail med användarnamn och lösenord för ditt e-postkonto.

Har du glömt lösenordet till din e-post så kan du logga in på Mitt Telia och skapa ett nytt. Du har sedan möjlighet att ändra på det lösenordet till något mer personligt under fliken inställningar i Webmail.

Har du ingen e-postadress hos Telia så kan du registrera en eller flera på Mitt Telia.

Tänk på att mejl som hämtats hem till den egna datorn inte finns kvar på e-postservern om du väljer POP3 på den enheten. Vill du läsa din e-post på fler enheter rekommenderar vi därför IMAP. Du kan läsa mer om POP3 och IMAP här.