Ominstallera Säker surf för Windows

Med Säker surf får du brandvägg, antivirus och surfskydd - ett komplett skydd för din dator.

Det här behöver du för att installera Säker surf

Prenumerationsnummer: Du hittar ditt prenumerationsnummer med hjälp av guiden Hitta prenumerationsnummer för Säker surf.

Installationsprogram för Säker surf: Ladda ner installationsprogrammet här.
Klicka på Spara fil och välj vart du vill spara filen (exempelvis på Skrivbordet). Klicka sedan på Spara igen.

Följ instruktionerna i guiden nedan för att genomföra installationen av Säker surf.

1. Starta installationsprogrammet

Du startar installationsprogrammet av Säker surf genom att dubbelklicka på installationsfilen som du har sparat ner (t.ex. på ditt skrivbord).

2. Klicka Ja om du får frågan om att tillåta programmet.

3. Välj installationsspråk och klicka på Installera.

Läs igenom och acceptera villkoren för att kunna fortsätta.

4. Ange prenumerationsnummer

Ange ditt prenumerationsnummer i textfältet som visas och klicka på Nästa.

5. Klicka på Nästa för att bekräfta installationen av Säker surf.

6. Bocka i rutan Ja, jag vill bidra med data till analys för realtidsskyddsnätverket. Klicka därefter på Nästa tills installationen påbörjas.

7. Klicka på Stäng när installationen är klar

Skydda alla dina datorer

Med F-secure SAFE får du ett skydd för alla dina enheter. Tjänsten skyddar mot virus, skadeprogram
och intrång. Skyddar dina bilder och personlig information. Bestäm hur länge barnen surfar, blockera sidor och appar med hjälp av Föräldrakontroll.
Tjänsten fungerar med iOS, Android, Windows Phone 8, Mac och PC.
F-Secure SAFE har ingen bindnings- eller uppsägningstid.

Här hjälper vi dig att komma igång och använda tjänsten.