Ominstallera Säker surf för Mac

Med Säker surf får du brandvägg, antivirus och surfskydd - ett komplett skydd för din dator.

Det här behöver du för att installera Säker surf

Installationsprogram för Säker surf: Ladda ner installationsprogrammet här. Klicka på Spara fil och välj sedan vart du vill spara den, till exempel på Skrivbordet. (I vissa fall sparas filen automatiskt till mappen Hämtade filer.)

Du kan behöva tillåta att datorn installerar program från Internet för att kunna installera Säker Surf. För att göra det så öppnar du Systeminställningar, klickar på Säkerhet och Integritet, väljer fliken Allmänt, trycker på hänglåset nere till vänster, knappar in ditt lösenord för datorn och väljer sedan ”Var som helst” under rubriken ”Tillåt program hämtade från”.

Följ instruktionerna i guiden nedan för att genomföra installationen av Säker surf.

1. Starta installationsprogrammet

Du startar installationsprogrammet av Säker surf genom att dubbelklicka på installationsfilen som du har sparat ner.

2. Klicka Ja om du får frågan om att tillåta programmet.

3. En introduktionssida visas inför installationen av Säker surf

Klicka på Fortsätt.

4. Välj språk och läs licensavtalet

Klicka på Fortsätt och klicka därefter på Godkänns i rutan som dyker upp för att godkänna licensavtalet.

5. Klicka på Installera för alla användare på datorn och klicka sedan på Fortsätt.

6. Starta installationen av Säker surf

Klicka på Installera och ange därefter ditt lösenord till datorn i rutan som dyker upp. Klicka sedan på Installera programvara.

7. Slutför installationen och ange prenumerationsnummer

När installationen är klar visas menyn för Säker surf. Klicka på Hantera prenumeration och ange ditt prenumerationsnummer.

Skydda alla dina datorer

Med F-secure SAFE får du ett skydd för alla dina enheter. Tjänsten skyddar mot virus, skadeprogram
och intrång. Skyddar dina bilder och personlig information. Bestäm hur länge barnen surfar, blockera sidor och appar med hjälp av Föräldrakontroll.
Tjänsten fungerar med iOS, Android, Windows Phone 8, Mac och PC.
F-Secure SAFE har ingen bindnings- eller uppsägningstid.

Här hjälper vi dig att komma igång och använda tjänsten.