Kom igång med Readly som ny kund

  1. Aktivera och skapa ett konto för Readly

    Gå in på länken www.telia.se/aktiverareadly. Klicka på Jag är ny Readly-kund och följ sedan anvisningarna för att aktivera ditt konto.

  2. Ladda ner appen

    Sök på Readly i AppStore, Google Play eller Windows Market för att hitta appen till din surfplatta eller mobil.

  3. Logga in

    Öppna appen och logga in med de uppgifter du angav vid registreringen.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

SÖK SUPPORT