Glömt lösenord för Telia Wifi

Så här gör du om du har glömt ditt lösenord till Telia Wifi.

I appen kan du välja "glömt lösenord" för att få ett nytt. Du kan också hitta alla dina lösenord på Mitt Telia.
Fick du dina användaruppgifter via sms kan du skicka ett nytt sms från det abonnemang där Telia Wifi ingår som tjänst (ditt mobilabonnemang eller ditt mobila bredbandsabonnemang). Skicka ordet wifi till 4466, så får du ett sms tillbaka med ett nytt lösenord.

Du som har fast bredbandsabonnemang, kan logga in på Mitt Telia.

1. Gå till dina abonnemang och klicka på Telia Wifi.

2. Klicka på det abonnemang du vill använda till din dator.

3. Om du inte redan har en aktiv enhet så behöver du först lägga till din enhet, klicka då på lägg till. Om du har en aktiv enhet sedan tidigare så klickar du på visa lösenord, ditt lösenord för Telia Wifi visas då på skärmen.