Glömt lösenord för Telia Wifi

Så här gör du om du har glömt ditt lösenord till Telia Wifi.

I appen kan du välja "glömt lösenord" för att få ett nytt. Du kan också hitta alla dina lösenord på Mitt Telia.
Fick du dina användaruppgifter via sms kan du skicka ett nytt sms från det abonnemang där Telia Wifi ingår som tjänst (ditt mobilabonnemang eller ditt mobila bredbandsabonnemang). Skicka ordet wifi till 4466, så får du ett sms tillbaka med ett nytt lösenord.