Glömt lösenord till Storytel

  1. Logga in hos Storytel

    Surfa in på www.storytel.se från en dator och klicka på Logga in från deras startsida.

  2. Skicka efter ett nytt lösenord

    Klicka vidare på Har du glömt ditt lösenord? Skriv in den e-postadress du angivit för kontot och klicka på Skicka

  3. Följ e-postlänken och byt lösenord

    Du får nu ett e-postmeddelande innehållande en länk. Klicka på länken och följ instruktionerna för att byta lösenord. 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mailar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT