Flytta e-postadress mellan två abonnemang

Så här flyttar du din e-postadress mellan två abonnemang.

Innan du börjar

Du behöver byta namn på den e-postadressen som ligger på abonnemanget som du vill flytta adressen från. Detta för att din befintliga e-postadress ska vara ledig att registrera på ditt nya abonnemang.

Om du vill flytta dina e-postmeddelanden och kontakter till ditt nya abonnemang behöver du först spara ner dem på hårddisken. Följ guiden Flytta e-postmeddelanden och kontakter för att se hur du gör.

  1. För att flytta din e-postadress behöver du ändra namnet så att din e-postadress blir ledig att registrera på ditt nya abonnemang.

    Logga in på Mitt Telia. Klicka på Inställningar under rubriken Mina e-postadresser och välj Ändra e-postadress vid den e-postadress du vill byta namn på. Fyll i ett nytt namn och klicka på Spara för att bekräfta namnbytet.

    Tips: Lägg till en etta efter e-postadressens namn. Du kan till exempel ändra adressen fornamn.efternamn@telia.com till fornamn.efternamn1@telia.com. Då blir din befintliga adress (fornamn.efternamn@telia.com) ledig att registrera på ett nytt abonnemang.

  2. Skapa ny epost för att lägga till epostadressen på ett annat abonnemang

    Nu är din gamla e-postadress fri att registrera på ditt nya abonnemang. Följ guiden Skapa e-postadress för att se hur du gör. Tänk på att göra det med en gång, så att du inte riskerar att någon annan registrerar din nu "frisläppta" e-postadress.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

SÖK SUPPORT