Aktivera Anti-stöld med Säker mobil

Genom att aktivera Anti-stöld kan du spåra och spärra din mobil om du tappar bort den samt radera innehållet på distans.

1. Det är när du installerar Säker mobil som du samtidigt anger att du vill aktivera stöldskyddet Anti-stöld.

2. Välj en personlig säkerhetskod

Förvara koden på ett säkert ställe, det är en värdehandling.

3. Godkänn aktiveringen

Om du använder Android 2.2 eller senare blir du uppmanad att aktivera Säker Mobil som administratör i mobilen. Klicka på Godkänn.

4. Ställ in skärmlås

Välj skärmlåstyp och ställ in det. Utan det fungerar inte Anti-stöld.

5. Välj ett tillförlitligt mobilnummer

Det är till detta nummer Anti-stöld kommer skicka upplysningar och kommandon om din mobil blir stulen.