Administrera din e-post

På Mitt Telia kan du administrera din e-post från Telia. Du hittar dina e-postadresser samlade under Abonnemang > Övriga, eller genom att välja det abonnemang e-postadressen är knuten till och sen klicka på Administrera e-postadresser.

Du kan skapa nya eller ta bort befintliga e-postadresser och beställa nya lösenord till befintliga brevlådor. Om du själv vill bestämma lösenord kan du logga in på Telia Webmail och navigera dig till Inställningar > Ändra lösenord. Vid byte av lösenord på befintlig eller nyskapad e-postadress, skickas det hem en värdehandling med användaruppgifter.

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren samt tips på hur du kan hitta lösningar om du har problem med e-posten.