Att vara förälder är världens viktigaste jobb – men det är inte alltid så enkelt. I synnerhet inte när barnen växer upp inte bara på lekplatser och skolgårdar utan även i allt högre grad i digitala miljöer. Därför har vi skapat den här sajten. För att vi vill hjälpa dig och din familj till ett roligare och tryggare liv på nätet. 

Välkommen till Digital förälder.

Trygghet & säkerhet
Nätet är en fantastisk plats, men man behöver tänka sig för. Vi hjälper dig ge barnen en trygg start på det digitala livet och tipsar om hur du skyddar dig själv och din familj från digitala skurkar.
Underhållning & spel
Vi älskar underhållning. Vi älskar filmer, serier och spel. Vi älskar musik, ljudböcker och poddar. Här hittar du tips om nya och bra grejor som passar stora, små och de mittemellan.
Sociala medier
Alla hänger på sociala medier, inte minst barn och unga. Har du koll på de plattformar som ungarna håller till på? Vi berättar det du behöver veta om de populäraste sociala medierna.
Teknik & prylar
Digital teknik ger oss nya möjligheter, från bättre spel och snabbare streaming till säkerhetslösningar och smarta hemmet. Vi vill gärna tipsa dig om praktiska, coola och roliga prylar och tjänster.

Trygghet & säkerhet

Expertens råd om mobbning på nätet

Trygghet & säkerhet

5 råd för tryggare gejming

Kampanjpris

Barnklockan Xplora

Pris 159 kr/mån i 24 mån.

Teknik & prylar

Så förlänger du livet på din mobil

Pojke spelar spel på dator.

Trygghet & säkerhet

Se upp för otillåtna köp i appar

Trygg start med mobilen

Har du tagit Mobilkörkortet?

Underhållning & spel

Bästa filmtipsen för de yngre

Underhållning & spel

Streamingtips för lata sommardagar

Erbjudanden

Utvalda mobiler och surfplattor för barn

Utvalda produkter för familjen