Mobilabonnemang för pensionärer.

Här hittar du all information du kan tänkas behöva för att välja rätt mobil och mobilabonnemang för dig som senior eller pensionär.

Äldre man och kvinna tar selfie i restaurangmiljö.

Våra mobilabonnemang för pensionärer och seniorer

Vi har mobilabonnemang för alla behov, vare sig du önskar mer eller mindre surf. Oavsett vilket av våra mobilabonnemang för pensionärer och seniorer du väljer får du alltid obegränsade samtal, sms och mms. Dessutom ringer och surfar du inom EU/EES till samma pris som hemma. Läs mer om våra abonnemang nedan för att se vad som passar dig bäst.

Hur mycket surf behöver jag som senior?

Hur mycket surf du behöver beror på hur (ofta) du använder din mobil och vilka behov du har. Vill du bara ha surf för att kolla telefonen någon gång ibland när du är utan wifi räcker 5 GB surf gott och väl. Använder du däremot din mobil oftare när du är iväg och kanske betalar räkningar, surfar på nätet och tittar på videos då och då passar 15 GB surf dig bättre.

 • 5 GB Bas

  • Obegränsade samtal, sms, mms

  • Ring och surfa inom EU/EES till samma pris som hemma

  • Surfpott

  269 kr/mån

  Ingen bindningstid

  5 GB Bas
  Välj
 • Dubbel surf i 12 mån

  15 GB Bas

  • Obegränsade samtal, sms, mms

  • Ring och surfa inom EU/EES till samma pris som hemma

  • Surfpott

  399 kr/mån

  Ingen bindningstid

  15 GB Bas
  Välj
 • Obegränsad Bas

  • Obegränsade samtal, sms, mms

  • Ring och surfa inom EU/EES till samma pris som hemma

  469 kr/mån

  Ingen bindningstid

  Obegränsad Bas
  Välj

Digitala begrepp att ha koll på:

BankID

BankID är ditt id-kort på nätet som du kan använda för att legitimera dig.

GB = surfmängd

GB är en förkortning för gigabyte. Ju högre GB, desto mer surf att förbruka.

E-sim

E-sim står för embedded sim, vilket betyder att simkortet är inbyggt i enheten.

Bli mer digital i vardagen med vår online-guide

Livet online har mycket att erbjuda, även dig som senior. Vi förstår dock att det kan kännas svårt eller överväldigande ibland och har därför samlat information om hur du enkelt kan bli mer digital i vardagen. Börja streama, låna böcker, handla mat eller spela spel online.

Till online-guiden

Våra aktuella erbjudanden och kampanjer

Missa inte våra bästa erbjudanden just nu – oavsett om du är i behov av en ny mobiltelefon eller bredbandstjänst, ett nytt mobilabonnemang eller kanske ett tv- och streamingpaket. Vi har något för alla, med abonnemang och tjänster anpassade för dig och dina behov.

Se erbjudanden
Person som använder en mobil från Dorocopyright image

Seniormobiler från Doro.

Letar du efter en användarvänlig mobil med stora knappar, anpassad för dig som senior eller pensionär? Hos oss hittar du en rad olika mobiltelefoner för äldre som är lätta att använda med stora separerade knappar, hög ringsignal och en tydlig skärm med hög kontrast.

En äldre man tittar på en tv eller dator
KOSTNADSFRITT 1 MÅN!

Skydda dig mot de senaste hoten på nätet.

Känner du dig osäker på internet? Tillsammans med Help försäkringar Sverige och F-Secure har vi tagit fram ett heltäckande skydd som vi kallar för Telia Trygghetspaket, en tjänst som aktivt skyddar dig mot de senaste hoten på nätet.

Det ska vara enkelt att vara digital. Enkelt att vara digital är en inspirationsbilaga, riktad mot seniorer som vill bli mer uppkopplade.

Steg för steg-guide – för dig som vill bli mer uppkopplad.

Läs vårt seniormagasin "Enkelt att vara digital" från Telia och upptäck mängder av intressant läsning – med konkreta tips som hjälper dig att bli mer digital, på ett tryggt och säkert vis. Beställ ett kostnadsfritt exemplar av pappersupplagan eller ladda ner tidningen digitalt här.

Frågor och svar om mobilabonnemang för pensionärer