Våra Film & Seriepaket

Alla våra Tv & Streamingpaket

Aktuella premiärer på Tv- & Streamingtjänsterna

Lila box med c more logga

Gåsmamman 6
När den sista säsongen inleds har Sonja (Alexandra Rapaport) precis flytt från polisen och hennes familj hotas nu från fler håll än någonsin.

Premiär: 29/8

Why Women Kill, säsong 2
Möt hemmafrun Beth Ann, societetslejonet Simone och advokaten Taylor som lever i tre olika årtionden och bär på vitt skilda värderingar, men som har en tydlig sak gemensamt. De drömmer alla om hämnd på sina svekfulla män. 

Premiär 5/9 

Long Slow Exhale
Baskettränaren JC Abernathy har nyss lett damlaget på Colton State University till en efterlängtad turneringsvinst när en skakande övergreppsanklagelse mot en assisterande tränare sprider sig i laget. Nu måste JC försöka ta reda på sanningen, samtidigt som hon skyddar spelarna, sin familj, sitt äktenskap och sin karriär. 

Premiär 13/9

Astrid & Lilly Save the World säsong 2
Amerikansk skräckkomedi om två utstötta ungdomar som plötsligt råkar öppna en portal till en annan dimension. Nu har de inte bara sina mobbare att bekymra sig för, utan också en rad otäcka monster som genast börjar härja i skolans korridorer. 

Premiär 21/9

Läs mer om C More

Netflix logga

Devil in Ohio 
En psykiater bestämmer sig för att skydda en ung patient som flytt från en mystisk sekt, tar hand om flickan, och sätter sig själv och sin familj i fara.

Premiär: 2/9

Cobra Kai Säsong 5
Långt efter turneringen som förändrade deras liv återuppstår rivaliteten mellan forna motståndarna Johnny och Daniel i denna uppföljare till Karate Kid-filmerna.

Premiär: 9/9

Snabba Cash - säsong 2 
En ambitiös affärskvinna, en charmig gängmedlem och en problemtyngd tonåring. Under en desperat och smutsig jakt på pengar kolliderar deras världar.

Premiär: 22/9

Blonde - storfilm
Ett fiktivt porträtt av Marilyn Monroe i en djärv skildring av Hollywood-ikonens tumultartade liv – och berömmelsens baksidor.

Premiär: 28/9

Läs mer om Netflix

HBO Max logga

The House of Dragon
Utspelar sig 200 år före händelserna i Game of Thrones. Targaryens härskar över de sju kungadömena — men står på randen till ett inbördeskrig.

Streamar nu

Elvis
Episk storfilm om Elvis Presleys liv och musik, med Austin Butler och Oscarsvinnaren Tom Hanks i huvudrollerna. Berättelsen ses genom prismat av Elvis komplicerade förhållande till sin gåtfulla chef, överste Tom Parker. Filmen fördjupar sig i den komplexa dynamiken mellan de två som sträcker sig över 20 år, från Presleys uppgång till berömmelse till hans oöverträffade stjärnstatus. 

Premiär 2/9

The Handmaid’s Tale säsong 5
June hanterar konsekvenserna för mordet på befälhavare Waterford. Kommendör Lawrence arbetar tillsammans med Nick och moster Lydia för att uppnå deras mål att reformera Gilead och ta makten. June, Luke och Moira slåss mot Gilead på distans medan de fortsätter uppdraget att rädda och återförenas med Hannah.

Premiär 15/9

DC League of Superpets 
Superhunden Krypto och Superman är oskiljaktiga bästa vänner, som delar samma superkrafter och bekämpar brottsligheten i Metropolis sida vid sida. 

Premiär 26/9

Läs mer om HBO Max

Aktuellt inom tv

Nyheter, erbjudanden & tips

 • Tittarsuccén fortsätter Nöjdast tv-kunder

  För sjunde året i rad har vi Sveriges nöjdaste tv-kunder, enligt SKI 2021.

  Läs mer
 • Mitt Telia Få koll i appen

  Hitta allt du behöver om ditt tv-abonnemang i appen Mitt Telia. Finns för iOS och Android.

  Läs mer
 • Filmbutiken Hyr film med Telia

  Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

  Läs mer