Våra Film & Seriepaket

Alla våra Tv & Streamingpaket

Aktuella premiärer på Tv- & Streamingtjänsterna

Lila box med c more logga

Beck – Quid Pro Quo 
En man hittas död på en loppmarknad i södra Stockholm. Det ser ut som ett vanligt rån som gått snett, men utredningen tar en oväntad vändning när Säpo intresserar sig för fallet. Martin Beck går med på att dela information, men då är det tjänster och gentjänster som gäller.

Premiär 17/3

Law & Order: Organized Crime säsong 3
Elliot Stabler återvänder till New York-polisen för att bekämpa stadens kriminella gäng och bygga upp sitt liv igen efter en personlig tragedi. Organized Crime följer ett eller flera större fall varje säsong och är den sjunde serien i Law & Order­universumet. 

Premiär 7/3

Bump säsong 3
Den nya säsongen hoppar 4 år fram i tiden från handlingen I säsong 2. Oly och Santi måste hantera att dela på föräldrarskapet, nya partners, att Jacinda ska börja skolan och en separation som får dem att förstå hur viktig familjen är. 

Premiär 22/3
 

Läs mer om C More

Netflix logga

MH370: Flygplanet som försvann Miniserie
År 2014 försvinner ett flygplan med 239 passagerare från radarn. Den här dokumentärserien utforskar ett av vår tids största mysterier: Flight MH370.

Premiär 8/3

Luther: The Fallen Sun
Den briljanta men vanärade Londonpolisen John Luther rymmer från fängelset för att jaga en sadistisk seriemördare i ett olöst fall.

Premiär: 10/3

Shadow and Bone Säsong 2
Efter konfrontationen med Kirigan ger sig Alina och Mal ut på jakt efter nya allierade och fler mytomspunna främjare, men deras väg kantas av en mängd svåra val.

Premiär 16/3

Läs mer om Netflix

HBO Max logga

Perry Mason säsong 2
Matthew Rhys (som vi sett i The Americans) spelar världens mest kända fiktiva advokat, Perry Mason. Det hela utspelar sig år 1932 i Los Angeles där den ikoniska karaktären gräver i ett kontroversiellt och politiskt laddat fall.

Premiär 7/3


Rain Dogs
Komediserien Rain Dogs är en mörk komediserie om en dysfunktionell familj i utkanten av samhället. Serien gestaltar en relation mellan en ensamstående mamma från arbetarklassen, hennes 10-åriga dotter och en privilegierad homosexuell man.

Premiär 7/3

Succession säsong 4
I den kommande fjärde säsongen är försäljningen av mediakonglomeratet Waystar Royco till teknikvisionären Lukas Matsson - som spelas av Alexander Skarsgård - allt närmare. Försäljningen framkallar existentiell ångest och splittring bland Roys barn när de förutspår hur deras liv kommer att se ut när affären är klar. En maktkamp uppstår och familjen fasar för en framtid där deras kulturella och politiska makt är borta.

Premiär 27/3

Läs mer om HBO Max

SkyShowtime logga

Downton Abbey: A New Era
Familjen Crawley åker på en storslagen resa till södra Frankrike för att avslöja mysteriet med den villa som änkegrevinnan har ärvt. 

Premiär 15/3

Yellowjackets säsong 2
Yellowjackets är lika delar ett överlevnadsepos, psykologisk skräckhistoria som ett uppväxtdrama. Yellowjackets skildrar historien om ett team av vilt begåvade fotbollsspelande gymnasieflickor som blir de (olyckliga) överlevande från en flygkrasch djupt inne i den avlägsna norra vildmarken. 

Premiär: 25/3

Rabbit Hole
Kiefer Sutherland spelar huvudrollen som privatspionen James Weir, som befinner sig mitt i en strid om bevarandet av demokrati i en värld i strid med desinformation, beteende manipulation, övervakningsstaten och de intressen som styr dessa krafter.

Premiär 31/3

Viaplay film & series logga

Strandhotellet säsong 1
Hotellägaren Werner Gyllenmark firar sin 60-årsdag. Alla är inbjudna, även hans rival Egil Grip. Men firandet får ett abrupt slut efter en olycka och snart börjar explosiva hemligheter komma upp till ytan.

Premiär 7/3

Limbo
En av vinterns stora premiärer från Viaplay Series. Ett telefonsamtal förändrar allt för Ebba, My och Gloria. Nyheten om att deras respektive söner har varit inblandade i en allvarlig bilolycka kommer nu sätta deras vänskap och prioriteringar på prov.

Streamar nu

Blacklist säsong 10
I en av Viaplays mest populära serier följer vi FBI-agenten Elizabeth Keen, som under mystiska omständigheter möter det kriminella geniet Red. Tillsammans bekämpar de världens farligaste brottslingar.

Streamar nu

Läs mer om Viaplay

Aktuellt inom tv

Nyheter, erbjudanden & tips

 • Filmbutiken Hyr film med Telia

  Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

  Läs mer
 • ♥ SPORTEN Bästa sporten just nu

  Här är månadens sporthöjdare på tv.

  Läs mer
 • Mitt Telia Få koll i appen

  Hitta allt du behöver om ditt tv-abonnemang i appen Mitt Telia. Finns för iOS och Android.

  Läs mer