Våra Film & Seriepaket

Alla våra Tv & Streamingpaket

Aktuella premiärer på Tv- & Streamingtjänsterna

Lila box med c more logga

Vuxna människor
Stjärnspäckad spin-off på den klassiska 90-talsfilmen Vuxna människor. I denna moderna dramakomedi möter vi 30-åriga Mathilda som brottas med växande panik över vuxenlivets bleka tillvaro när hennes kille plötsligt friar. 

Premiär: 6/10

Headhunters
Norsk dramathriller med absurda komiska inslag, inspirerad av Jo Nesbös succéroman Huvudjägarna. Här får vi följa manipulatören Roger Brown under hans första tid som headhunter. Roger har precis fått jobb på en exklusiv rekryteringsbyrå när han förälskar sig i Diana och inser att han behöver snabba pengar för att vinna hennes hjärta. Lösningen blir ett första trevande försök som konsttjuv. 

Premiär 10/10

Nattryttarna
Svensk dramathriller som är fritt baserad på de omskakande övergrepp som förekom på ett välkänt ridcenter under 1990-talet. 

Premiär 31/10

In the Dark säsong 1-3
Murphy är en blind ung tjej med en destruktiv livsstil och en dräpande tunga. Hon bor ihop med sin stöttande rumskamrat Jess och sin trogna ledarhund Pretzel när hon en dag hittar sin kära vän Tyson död i en gränd. Det blir startskottet för en dramatisk privatutredning och en om möjligt ännu mer trasslig tillvaro.

Premiär 3/10

Läs mer om C More

Netflix logga

The Playlist miniserie
En fiktiv skildring av hur en svensk teknikentreprenör och hans samarbetspartner revolutionerade musikindustrin med hjälp av en laglig streamingplattform.

Premiär: 13/10

Världens lyckligaste kvinna  långfilm
En journalists perfekta liv i New York börjar knaka i fogarna när en dokumentärfilmare tvingar henne att återuppleva en fruktansvärd händelse från hennes skoltid.

Premiär: 7/10

Snabba Cash - säsong 2 
En ambitiös affärskvinna, en charmig gängmedlem och en problemtyngd tonåring. Under en desperat och smutsig jakt på pengar kolliderar deras världar.

Streamar nu

Blonde - storfilm
Ett fiktivt porträtt av Marilyn Monroe i en djärv skildring av Hollywood-ikonens tumultartade liv – och berömmelsens baksidor.

Streamar nu

Läs mer om Netflix

HBO Max logga

Supergirl säsomg 3
DC’S Stargirl följer gymnasieeleven Courtney Whitmore och hennes styvfar Pat Dugan när hon leder en osannolikh grupp unga hjältar att ta sig an arvet från DC:s allra första superhjälteteam; Justice Society of America.

Premiär: 1 oktober

The House of Dragon
Utspelar sig 200 år före händelserna i Game of Thrones. Targaryens härskar över de sju kungadömena — men står på randen till ett inbördeskrig.

Streamar nu - nya avsnitt varje vecka

The Handmaid’s Tale säsong 5
June hanterar konsekvenserna för mordet på befälhavare Waterford. Kommendör Lawrence arbetar tillsammans med Nick och moster Lydia för att uppnå deras mål att reformera Gilead och ta makten. June, Luke och Moira slåss mot Gilead på distans medan de fortsätter uppdraget att rädda och återförenas med Hannah.

Streamar nu - nya avsnitt varje vecka

White Lotus säsong 2
Den första säsongen belönades med 10 Emmy-priser. Nu är vi äntligen
redo att checka in för en andra säsong där vi får följa en annan grupp semesterfirare som ska tillbringa en tid tilsammans på enen White Lotus resort. 

Premiär: 31 oktober

Läs mer om HBO Max

SkyShowtime logga

Sonic: The Hedgehog 2 
När den maniske Dr Robotnik återvänder till jorden med en ny allierad, Knuckles the Echidna, är Sonic och hans nya vän Tails allt som står i vägen. 

Streamar nu

Yellowstone säsong 1-4
Berättar om livet för familjen Dutton, ledd av John Dutton, som kontrollerar den största boskapsranchen i USA. Med skiftande allianser, olösta mord, öppna sår och surt förvärvad respekt är ranchen i ständig konflikt med dem som den angränsar till: en expanderande stad, ett indianreservat och USA:s första nationalpark.

Streamar nu, säsong 5 kommer senare under hösten. 

Halo säsong 1
Serien är baserad på den populära TV-spelserien med samma namn. Utomjordingar hotar människans existens i en episk 2500-talsuppgörelse. 

Sing 2
Buster och hans artister - inklusive den plågade grismamman Rosita, det rockande piggsvinet Ash, den seriösa gorillan Johnny, den blyga elefanten Meena och, naturligtvis, den svinaktigt extraordinära provokatören Gunter vill ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment. 

Premiär: 18 oktober

Läs mer om SkyShowtime

Aktuellt inom tv

Nyheter, erbjudanden & tips

  • Tittarsuccén fortsätter Nöjdast tv-kunder

    För sjunde året i rad har vi Sveriges nöjdaste tv-kunder, enligt SKI 2021.

    Läs mer
  • Mitt Telia Få koll i appen

    Hitta allt du behöver om ditt tv-abonnemang i appen Mitt Telia. Finns för iOS och Android.

    Läs mer
  • Filmbutiken Hyr film med Telia

    Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

    Läs mer