Våra Film & Seriepaket

Alla våra Tv & Streamingpaket

Aktuella premiärer på Tv- & Streamingtjänsterna

Lila box med c more logga

Departure säsong 3
En stor passagerarfärja befinner sig ett par timmar in på rutten mellan Boston och Newfoundland när en plötsligt explosion inträffar ombord. Panik utbryter och hundratals passagerare gör vad de kan för att skydda sig, men skeppet sjunker snabbt och katastrofen är ett faktum. Nu måste utredningsteamet, under ledning av Kendra Malley och Dominic Hayes, snabbt fastställa hur olyckan gått till. 

Premiär 8/12

Law & Order: Organized crime säsong 3
När den tredje säsongen inleds är New York på god väg att få sitt första kasino, men teamet inser snart att allt inte står rätt till med bygget. Bell brottas med en alltmer nära förestående skilsmässa och samtidigt gäckas staden av ett farligt kriminellt gäng som utger sig för att vara poliser.

Premiär 14/12

Beck #47
Peter Haber och de andra i casten är tillbaka i en helt ny Beck-film som har premiär på juldagen.  Detta är den 47:e filmen och du hittar alla de 46 tidigare filmerna på C More. 

Premiär 25/12

Utvandrarna
Hemma på gården i Småland ser Kristina och Karl Oskar hur livet sinar. I väst, över det stora havet, hörs berättelser om en ny värld. Ett hopp tänds och Kristina och Karl Oskar lämnar Sverige och beger sig på en resa utan återvändo. Filmen är baserad på Vilhelm Mobergs folkkära romansvit - tidigare filmatiserad av Jan Troell 1971 då som två filmer, som nominerades till totalt sex Oscars och vann två Golden Globes. Både "Utvandrarna" (1971) och "Nybyggarna" (1972) finns på C More. 

Premiär 25/12

Läs mer om C More

Netflix logga

Guillermo del Toros Pinocchio
Den Oscarsbelönade filmskaparen Guillermo del Toro gör en nytolkning av den klassiska sagan om en trädocka som får liv i den här lysande stop motion-filmen.

Premiär 9/12

The Recruit säsong 1
En nybliven advokat hos CIA hamnar plötsligt mitt i en internationell spionhärva när en tidigare agent hotar att avslöja underrättelseorganisationens hemligheter.

Premiär 16/!2

Julstormen miniserie
Ödets vägar korsas när ett oväder gör att både resenärer och flygpersonal blir fast på en flygplats och tvingas tillbringa de sista timmarna före jul tillsammans.

Premiär: 16/12

Glass Onion: A Knives Out Mystery
Den världskända detektiven Benoit Blanc beger sig till Grekland för att undersöka ett mysterium kring en miljardär och hans udda vänner.

Premiär: 23/12

The Witcher: Blood Origin miniserie
Över tusen år innan Geralt såg dagens ljus går sju utstötta från en alvvärld samman för att med gemensamma krafter besegra ett mäktigt rike.

Premiär 25/12

Läs mer om Netflix

HBO Max logga

Gossip Girl säsong 2
Gossip Girl lämnar inget åt slumpen i hennes försök att kontrollera det skandalösa livet i Manhattan. Från den första säsongen har hon lärt sig vad hennes publik vill ha – och det ska de få. Det är dags för henne att skruva upp temperaturen på det som har puttrat. I slutet av den här terminen kan det bara finnas en drottning.

Premiär: 1 december

His Dark Materials säsong 3
I det sista kapitlet i denna episka fantasyserie måste Lyra och Will resa till en mörk plats från vilken ingen någonsin har återvänt.

Premiär 6 december

Black Adam 
Nästan 5 000 år efter att han fått de egyptiska gudarnas allsmäktiga krafter – och därefter blivit fängslad – blir Svarte Adam befriad från sin jordiska grav, redo att släppa lös sin unika form av rättvisa mot den moderna världen.

Premiär 16 december

Tema: Holiday Wonderland 1 dec - 1 jan
Julen handlar om traditioner, ha mysigt hemma med familjen och att passa på fånga upp filmer du missat eller upptäcka något nytt. Varje dag under julen får du nya överraskningar och titlar med olika teman på HBO Max.

Läs mer om HBO Max

SkyShowtime logga

The Hanging Sung
Baserad på romanen "Midnattssol" av Jo Nesbø får vi här en drömsk noirthriller som utspelar sig mitt under den norska sommaren där solen aldrig går ner och där liv och död är tätt sammanflätade.

Premiär: 13 december

The North Man
Episk hämndthriller som utforskar hur långt en vikingaprins kan gå för att
söka rättvisa för sin mördade far. I ensemblen märks en lång rad stjärnor såsom exempelvis: Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Willem Dafoe och Ethan Hawke.

Premiär: 14 december

Top Gun Maverick
Efter mer än trettio års tjänst som en av marinens absoluta flygaress och med rykte om att vara en pilot som ständigt trycker på gränserna väljer Pete Mitchell att nobba ett erbjudande om att avancera i rang – något som skulle ha fått honom att stanna på marken. 
Premiär: 22 december

Yellowstone säsong 5
Äntligen premiär för säsong 5 av Yellowstone. I den nya säsongen får vi följa John och hans barn genom valskandaler, hagelgevärsbröllop och utpressningshot!

Streamar nu

Läs mer om SkyShowtime

Aktuellt inom tv

Nyheter, erbjudanden & tips

 • Filmbutiken Hyr film med Telia

  Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

  Läs mer
 • ♥ SPORTEN Bästa sporten just nu

  Här är månadens sporthöjdare på tv.

  Läs mer
 • Mitt Telia Få koll i appen

  Hitta allt du behöver om ditt tv-abonnemang i appen Mitt Telia. Finns för iOS och Android.

  Läs mer