STREAMA BARN- OCH FAMILJEFILMER MED TELIA

POPULÄRA BARN- och FAMILJEFILMER

Sing
Den musikspäckade animerade komedisuccén "Sing" utspelar sig i en stad bebodd av djur. Här möter vi koalan Buster Moon som äger en fin anrik teater, som dock sett bättre dagar. Buster har dragit på sig skulder men kommer på en sista idé att vända lyckan genom att anordna en stor talangjakt. Många djur med showbizdrömmar dyker upp for att provsjunga inför den stora tävlingen.

Premiär 1/5 på C More

Godzilla: King of The Monsters 
Hjältarna i den kryptozoologiska byrån Monarch ställs inför en samling av historiens största monster, när Godzilla möter Mothra, Rodan och den trehövdade King Ghidora. Hela mänsklighetens existens står på spel när vi återser de forntida superarterna som länge troddes var en myt.

Visas på C More

Harry Potter 
Trollbinds av Harry Potters magiska värld där han och hans vänner stöter på magiska djur, trolldrycker och konstant kämpar för att den goda sidan ska segra. 

Alla filmer finns tillgängliga på HBO Nordic

 


Smurfarna 2 
Smurfarna är tillbaka – den här gången i Paris. Där hyllas den elake Gargamel som trollkarl på teaterscenerna, men i själva verket smider han onda planer för att ta över världen. För att lyckas har han kidnappat Smurfan. Tillsammans med den amerikanska familjen Winston rycker de andra smurfarna för att befria henne.

Visas på HBO Nordic

Fixi i Playland säsong 3
I Playland bor Fixi och drönaren Elis. De ser till att filmer och serier kommer ut, stoppar filmbuggar från att förstöra, och går på äventyr där du kan hjälpa dem hitta bortslarvade saker.

Visas på Viaplay
​​​​​​​

Bert – ny serie
I jakten på kärlek stöter tonårskillen Bert Ljung på alla möjliga hinder som snygga gitarrkillar, pinsamma föräldrar och plötsliga akneutbrott. Vid sin sida har han kompisarna Åke, Lill-Erik och den tävlingsinriktade musiknörden Thora.

Visas på C More

 • Sveriges största filmbutik Hyr film online

  Välj bland de senaste filmerna och över 10 000 populära och klassiska titlar.

  Läs mer
 • FILMTIPS Deckare/kriminalserier

  Massor av spänning och nervkittlande filmer och serier.

  Läs mer
 • PREMIÄRER Serier och film

  Vi guidar dig i djungeln av ny underhållning.

  Läs mer