POPULÄRA BARN- och FAMILJEFILMER

C More

The Secret Garden
Tioåriga Mary Lennox skickas för att bo med sin morbror på hans herrgård när hennes föräldrar plötsligt går bort. Här börjar Mary förstå många av familjens hemligheter, framförallt efter att hon träffat sin sjuka kusin Colin. Tillsammans upptäcker de en hemlig, osannolik trädgård gömd på ägorna.

Premiär den 2/7  endast i C More-appen

Sing
Koalan Buster Moon äger en fin anrik teater men har dragit på sig skulder. Han kommer på en dé att vända lyckan genom att anordna en stor talangjakt. Många djur med showbizdrömmar dyker upp for att provsjunga inför den stora tävlingen.

Godzilla: King of The Monsters 
Hjältarna i den kryptozoologiska byrån Monarch ställs inför en samling av historiens största monster. Hela mänsklighetens existens står på spel när vi återser de forntida superarterna som länge troddes var en myt.

Bert – ny serie
I jakten på kärlek stöter tonårskillen Bert Ljung på alla möjliga hinder som snygga gitarrkillar, pinsamma föräldrar och plötsliga akneutbrott. Vid sin sida har han kompisarna Åke, Lill-Erik och den tävlingsinriktade musiknörden Thora.

Läs mer om C More

Viaplay

Madagaskar
Vännerna Alex, Marty, Melman och Gloria har alla levt sina liv i trygghet bakom galler på zoo. Allt förändras dock en dag när de upptäcker att en i gänget saknas: Zebran Martyn är försvunnen.

Familjen Bigfoot
Adams pappa Bigfoot sätter iväg för att förhindra ett företag från att borra efter olja i ett naturreservat - men sedan försvinner han spårlöst. Nu måste Adam ut på äventyr för att rädda dagen.

Fixi i Playland säsong 3
I Playland bor Fixi och drönaren Elis. De ser till att filmer och serier kommer ut, stoppar filmbuggar från att förstöra, och går på äventyr där du kan hjälpa dem hitta bortslarvade saker.

Blaze and the Monster Machines säsong 5
Blaze och monstermaskinerna är en interaktiv tv-serie för de lite yngre tittarna. Serien handlar om monstertrucken Blaze och den lilla pojken AJ, som är hans bästa vän och förare.

Läs mer om Viaplay

Aktuellt inom tv

Nyheter, erbjudanden & tips

 • Tv & Streaming Alla filmpaket

  Vi har film- och seriepaket för alla smaker. Läs mer och hitta ett som passar dig.

  Läs mer
 • Mitt Telia Få koll i appen

  Hitta allt du behöver om ditt tv-abonnemang i appen Mitt Telia. Finns för iOS och Android.

  Läs mer
 • Filmbutiken Hyr film med Telia

  Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

  Läs mer
 • SKI-VINST Nöjda tv-kunder

  För sjätte året i rad har vi fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste tv-kunder, enligt SKI 2020

  Läs mer