STREAMA BARN- OCH FAMILJEFILMER MED TELIA

POPULÄRA BARNFILMER

Bert – ny serie
I jakten på kärlek stöter tonårskillen Bert Ljung på alla möjliga hinder som snygga gitarrkillar, pinsamma föräldrar och plötsliga akneutbrott. Vid sin sida har han kompisarna Åke, Lill-Erik och den tävlingsinriktade musiknörden Thora.

Visas på C More

Godzilla: King of The Monsters 
Hjältarna i den kryptozoologiska byrån Monarch ställs inför en samling av historiens största monster, när Godzilla möter Mothra, Rodan och den trehövdade King Ghidora. Hela mänsklighetens existens står på spel när vi återser de forntida superarterna som länge troddes var en myt.

Visas på C More

Harry Potter 
Trollbinds av Harry Potters magiska värld där han och hans vänner stöter på magiska djur, trolldrycker och konstant kämpar för att den goda sidan ska segra. 

Alla filmer finns tillgängliga på HBO Nordic

 

Smurfarna 2 
Smurfarna är tillbaka – den här gången i Paris. Där hyllas den elake Gargamel som trollkarl på teaterscenerna, men i själva verket smider han onda planer för att ta över världen. För att lyckas har han kidnappat Smurfan. Tillsammans med den amerikanska familjen Winston rycker de andra smurfarna för att befria henne.

Visas på HBO Nordic

Bayala: Ett magiskt äventyr 
Drakarna har nästan försvunnit från kungariket Bayala och älvornas magiska krafter försvagats. Men älvprinsessorna Sera och Surah upptäcker att de har nyckeln till att rädda världen: ett drakägg!

Visas på Viaplay och V film premiere 

 • Sveriges största filmbutik Hyr film online

  Välj bland de senaste filmerna och över 10 000 populära och klassiska titlar.

  Läs mer
 • FILMTIPS Deckare/kriminalserier

  Massor av spänning och nervkittlande filmer och serier.

  Läs mer
 • PREMIÄRER Serier och film

  Vi guidar dig i djungeln av ny underhållning.

  Läs mer