Nya filmer & serier varje vecka
C More-appen ingår
TV4-kanaler utan avbrott

Premiumpaket

Tv- och streamingpaket

Med våra exklusiva premiumpaket får du innehållet från både C More och Viaplay. Ett paket istället för två till ett mycket bättre pris. 

Streama C More med Telia – våra paket

Tv- och streamingpaket

C More-appen ingår och visar samma utbud som de linjära C More-kanalerna och TV4-kanaler utan avbrott, streamat eller när du vill. Dessutom visas visst innehåll och viss direktsänd sport endast genom appen.

Streamingpaket

Kom igång och titta direkt. Streama via både Telia Play-appen och C More-appen med samma inloggning. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

Aktuellt på C More

Beck – Rage Room
En man hittas brutalt mördad i skogen precis vid ett löpspår. Alex, Steinar och Martin är på plats och börjar planera utredningen. Samtidigt börjar Josef på eget bevåg nysta i en nedlagd utredning. Det är ett brottsfall där han har en personlig relation, vilket blir både irriterande och frustrerande för Alex.

Premiär 21/1

Heartbeats (Young Adult)
Heartbeats är en remake på den norska succén, Hjerteslag. Mio och Anders är typ lika gamla och bor i samma stad men lever helt olika liv. En varm sommarkväll träffas de ute av en slump och det hela slutar med att de går hem ihop. Båda ser det som en engångsgrej, men ödet vill annorlunda.

Premiär 12/1

Dalgleish
P.D. James’ omtyckta serie om Kommissarie Dalgliesh kommer i ny version. Serien utspelar sig på 70-talet och handlar om polisen och poeten Adam Dalgliesh, som fortfarande sörjer sin frus död och löser ovanliga mord och avslöjar dolda hemligheter.

Premiär 17/1

The Good Wife
När politikerfrun Alicias make döms i en prostitutionsskandal måste hon återgå till sitt tidigare jobb som advokat. Peters otrohetsaffärer och svek drabbar nu hela familjen och journalister gräver efter nya detaljer i skandalen. Se de tre första säsongerna på en gång.

Premiär 24/1.

Frågor & svar