Nya filmer & serier varje vecka
C More-appen och Telia Play ingår
Vi bjuder på första månaden

Streama C More med Telia tv – våra paket

Aktuellt på C More

Sport

Fotboll
Missa inte två av världens bästa ligor La Liga och Serie A. Följ Sverige och övriga landslag i UEFA Nations League och se även den amerikanska ligan MLS och Svenska Cupen.

Ishockey
Följ alla matcher från SHL och HockeyAllsvenskan. Dessutom får du matcher från damernas högsta liga, SDHL. 

PGA-touren
Se över 1500 livetimmar från världens bästa golftour, med analyser och statistik från våra svenska kommentatorer. På C More följer du: PGA-touren, The Players, FedExCup och Presidents cup.

Sveriges bästa handboll
Nu är handbollssäsongen äntligen igång! Se hela handbollsligan från upptaktsträffen den 3 september till finalmatchen den 30 maj. SHE ser du från upptaktsträffen till den 25 maj.

Nya serier & filmer

Beck - Undercover | Premiär 6/11
I den första av fyra nya Beck-filmer leder Alex Beijer och Martin Beck, Beck-gruppens utredning av mordet på en pojke och ett knarknätverk som levererar varor till samhällets toppar. Det dom inte vet är att nätverket redan står under bevakning.

Jag kommer hem igen till jul | Premiär 8/11
Musikfyllt drama om världsartisten Simon som kommer hem till Sverige för att fira jul med familjen i det lilla samhället där han växte upp. Men allt blir inte julefrid och snart konfronteras han med familjehemligheter. 

The Square | Premiär 6/11
Hyllad satirisk dramakomedi där en konstnärlig ledare på ett museum står inför en viktig utställning när han dras in i en eskalerande spiral av trassel som vänder upp och ned på hela tillvaron. 

Gangs of London | Premiär 10/11
När den obestridlige gangsterkungen Finn Wallace plötsligt hittas död är maktvakuumet ett faktum. Wallaces anhängare inleder en intensiv jakt på mördaren samtidigt som ett brutalt gängkrig hotar den sköra freden i Londons undre värld. 

Frågor & svar