Nya filmer & serier varje vecka
C More-appen och Telia Play ingår
TV4-kanaler utan avbrott

STREAMA C MORE MED TELIA TV – VÅRA PAKET

Tv-paket med C More

C More-appen ingår och visar samma utbud som de linjära C More-kanalerna och TV4-kanaler utan reklam, streamat eller när du vill. Dessutom visas visst innehåll och viss direktsänd sport endast genom appen.

Våra premiumpaket

Med våra exklusiva premiumpaket får du innehållet från populära tv-kanaler i ett och samma tv-paket – till ett mycket bättre pris än om du skulle skaffa dem var för sig. 

Streaming med C More

Kom igång och titta direkt. Streama via både Telia Play-appen och C More-appen med samma inloggning. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

Aktuellt på C More

The Beast Must Die
Serien är en nytolkning av Cecil Day Lewis klassiska mordmysterium. Vi får följa Frances, en sörjande kvinna som nästlar sig in i livet hos en man som hon tror dödade hennes son – och planerar hans död.

Premiär den 10/6

Blindspotting
När Ashleys sambo Miles åker i fängelse måste hon flytta in till hans mamma med deras son. På plats ställs hon inför en kaotisk och humoristisk prövning hon sent ska glömma. 

Premiär den 30/6

The Girlfriend Experience – säsong 3
Ny säsong med nya rollfigurer. I denna säsong fokuserar den unga hjärnforskaren Iris, som jobbar i teknologibranschen i London, den transaktionsbaserade världen av The Girlfriend Experience.

Premiär 15/6

A Million Little Things – säsong 3
En grupp vänner i Boston omvärderar sina livsval till följd av en oväntad händelse. Några har uppnått framgång, andra kämpar med både karriär och relationer – men de är alla missnöjda med tillvaron. När en person i gänget tar sitt liv inser de andra att det är dags att börja leva på riktigt.

Premiär 7/6

Frågor & svar