Nya filmer & serier varje vecka
C More-appen ingår
TV4-kanaler utan avbrott

Streama C More med Telia – våra paket

Tv- och streamingpaket

C More-appen ingår och visar samma utbud som de linjära C More-kanalerna och TV4-kanaler utan avbrott, streamat eller när du vill. Dessutom visas visst innehåll och viss direktsänd sport endast genom appen.

Streamingpaket

Kom igång och titta direkt. Streama via både Telia Play-appen och C More-appen med samma inloggning. Ingen bindningstid – avsluta när du vill.

Premiumpaket

Tv- och streamingpaket

Med våra exklusiva premiumpaket får du innehållet från både C More och Viaplay. Ett paket istället för två till ett mycket bättre pris. 

Aktuellt på C More

Intelligence – säsong 2
En NSA-agent från USA gör gemensam sak med brittiska datoranalytiker för att skapa en ny cyberbrottsavdelning inom Storbritanniens avlyssningscentral GCHQ. David Schwimmer och Nick Mohammed är tillbaka som det omaka paret i denna humoristiska inblick i spionvärlden.

Premiär 9/7

Nova Vita
En rik entreprenör måste ta sig an sin korrumperade delägare och en mystisk organisation för att kunna återta sitt normala liv.

Premiär 14/7  

Det: Kapitel 2
27 år har gått sedan The Losers Club besegrade skräckclownen Pennywise och klubbens medlemmar har nu gått skilda vägar. Men när människor återigen börjar försvinna i småstaden Derry ber Mike de andra att komma tillbaka. Märkta av sitt förflutna måste gänget nu möta sina största rädslor för att förgöras Pennywise en gång för alla.

Premiär 9/7

Matklubben
Marie, Vanja och Berling, tre medelålders kvinnor, har känt varandra sedan skoltiden. Efter en turbulent tid hemma i Danmark bestämmer de sig for att åka på en matlagningskurs i södra Italien. Resan blir inte vad de förväntat sig och de varma sydeuropeiska kvällarna bjuder på flirt, svartsjuka och hårda sanningar som skall upp på bordet. 

Premiär 23/7

Harriet
Den extraordinära berättelsen om Harriet Tubmans flykt från slaveri och förvandling till en av Amerikas största hjältar vars mod, snille och envishet befriade hundratals slavar och skapade historia.

Premiär 6/7

Don't Let Go
Jack brukar hjälpa sin systerdotter Ashley emellanåt, då hans syster ofta är upptagen och hennes make lever livet som gangster. En dag åker han hem till familjen och upptäcker att alla är döda i vad som misstänks vara ett trippelmord. Plötsligt börjar han att få telefonsamtal från Ashley. Är det ett spöke som söker kontakt eller håller han på att tappa förståndet?

Premiär 23/7

Frågor & svar