Vidarekoppling direkt med fast telefon

Så här vidarekopplar du din fasta telefoni till ett annat nummer. Du kan vidarekoppla till svenska telefonnummer.

Trådlös telefon

Inkoppling
Tryck *21* [riktnummer + telefonnummer] #.
Tryck på symbolen för lur.

Urkoppling
Tryck #21#.
Tryck på symbolen för lur.

Koppla ur samtliga vidarekopplingar
Tryck #002#.
Tryck på symbolen för lur.

Analog telefon

Inkoppling
Lyft luren så att du hör kopplingstonen.
Tryck *21* [riktnummer + telefonnummer] #.

Urkoppling
Lyft luren så att du hör kopplingstonen.
Tryck #21#.

Koppla ur samtliga vidarekopplingar
Lyft luren så att du hör kopplingstonen.
Tryck #002#.

Bredbandstelefoni: gör din vidarekoppling på Mitt Telia

Har du bredbandstelefoni kan du ställa in dina vidarekopplingar direkt Mitt Telia, där kan du också se status för dina vidarekopplingar. Klicka bara på det abonnemang du vill vidarekoppla och välj Inställningar.

Kostnad för vidarekoppling?

Du betalar bara för samtalet mellan din telefon och det nummer du kopplar vidare till. Med vidarekoppling till röstbrevlådan tillkommer ingen samtalsavgift.