Lås din router till 4G-nätet med Huawei B525

Din router ställer automatiskt om sig till det nät som ger dig bäst uppkoppling. Skulle routern inte ställa om sig kan du själv låsa den på 4G nätet.

1. Logga in på routern genom att skriva in adressen 192.168.8.1 i en webbläsare.

2. Logga in med dina användaruppgifter

Du loggar in med Användarnamn: admin och lösenordet som står bakom texten Password på routerns undersida.

Om du vill kan du gå in och ändra lösenordet. OBS! Detta är inte lösenordet till det trådlösa nätverket, utan lösenordet till routerns administrativa gränssnitt. Välj bekräfta och gå vidare.

3. Koppla ifrån dig från internet om du är ansluten.

4. Välj Inställningar i övre menyn.

5. Välj Fjärranslutning i vänstermenyn och sedan Nätverksinställningar.

6. Under rubriken Nätverk kan du i en meny Förvalt läge välja det önskade nätverksläget. Välj 4G Auto för bästa prestanda. Klicka sedan på Verkställ. Välj sedan Startsida och Anslut till internet.