Töm din Telia Webmail

Frigör utrymme för ny e-post genom att ta bort gammal e-post och tömma din papperskorg.

1. Öppna Telia Webmail

Gå till Telia Webmail, logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

Markera de mejl du inte behöver spara genom att bocka i rutan till vänster om avsändaren. Flytta mejlen till papperskorgen genom att klicka på ikonen i menyn.

Har du glömt ditt lösenord? Klicka här för att komma till vår guide Byt lösenord för e-postadress.

2. Töm papperskorg och skräppost

Töm papperskorgen genom att markera Papperskorg i vänstermenyn och klicka på den lilla ikonen till höger. Gör samma sak med Skräppost.

Genom att tömma mappar raderar du mejlen från serven och frigör utrymme för nya mejl.

3. Töm underliggande mappar

Viktigt att observera: du kan även behöva tömma dina underliggande mappar för att frigöra utrymme för ny e-post. I de underliggande mapparna kan gammal e-post ligga sparad vilket blockerar ny e-post från att komma in.

Se bild för exempel på en underliggande mapp.