Av: Alexander Borodin | 2022-06-30

För oss som vill göra annat än att bara ligga i solen hela dagarna finns det ju lite mer tid över för att se en del filmer och serier. Streamingtjänsterna har laddat upp med både nyheter och klassiker den här sommaren. Passa på att streama "snackisar" som du inte hunnit med att se ännu. Här är några streamingtips som passar för vuxna och äldre barn.

Du har väl förresten inte missat att du kan samla dina favoritstreamingtjänster och få ett bättre pris? Just nu har vi kampanjpris på våra tre obegränsade mobilabonnemang med streamingtjänster, oändlig surf och 5G samlat i ett. Du betalar endast 499 kr/mån det första året. Du kan också välja ett av våra Tv- och Streamingpaket med underhållning från 199 kr/mån. Du får friheten att streama all underhållning på valfri enhet från Netflix och C More. Du kan koppla en Apple-TV eller Chromecast mot tv:n i sommarstugan.

Här har vi laddat upp med massor av fina streamingtips att mysa till sommaren 2022. Här hittar du streamingtips för hela familjen.

Utvandrarna

Den nya filmatiserade versionen av Utvandrarna kommer nu som en miniserie i tre delar på C More.  Serien bygger på Vilhelm Mobergs klassiska roman om Kristina från Duvemåla. Här ser vi Gustav Skarsgård och Lisa Carlehed i rollerna som Karl Oskar och Kristina när vi får följa deras strapatsrika resa när de lämnar allt de har i Sverige för ett nytt liv i Amerika. Nyhet på C More.

Zoey' s extraordinary playlist

Zoey har upptäckt att hon fått en annorlunda superkraft. Hon kan läsa av omgivningens innersta tankar genom sång och musik. Frågan är bara om det är en gåva eller en förbannelse. Säsong 2 har premiär den 6/7 på C More.

Her

Hyllat sci fi-drama om Theodore (Joaquin Phoenix) som är nydumpad och deprimerad. Men när han installerar ett nytt operativsystem på sin dator, som har en egen spännande personlighet, börjar han vakna till liv igen. Oscarvinnare för bästa manus.  Nyhet på C More. 

Anomalia

Något så ovanligt som ett Schweiziskt fantasydrama. Neurokirurgen Valerie Rossier återvänder till sin hemby i Gruyere i hopp om en efterlängtad nystart åt sig och sin son. Det dröjer dock inte länge förrän Valerie börjar plågas av olycksbådande visioner. Nervkittlande i ett snöigt alperna - perfekt att svalka sig med när det är varmt ute. Nyhet på C More.

Stranger Things

Netflix släpper säsong fyra av Stranger Things i två volymer. Resultatet är som två spännande långfilmer och det är sannerligen ett av sommarens hetaste och mest omtalade streamingsläpp. För alla er som ännu inte upptäckt den här snackisen - nu är det verkligen hög tid att streama. Mörkret återvänder till Hawkins med nya fasor, obehagliga minnen och ett illavarslande hot lagom till vårlovet. Men förutom alla läskigheter är serien fylld med musik och nostalgi från 80-talet. Finns på Netflix. 

The Bubble

En komedi om en grupp skådespelare som sitter i karantän på ett hotell och försöker slutföra uppföljaren till en actionfilm om flygande dinosaurier. På Netflix. 

Metal Lords

Två vänner försöker skapa ett heavy metal-band med en cellist inför "the Battle of the Bands". På Netflix. 

First Kill

Det är inte lätt att vara tonåring och kär om man heter Juliette eller Calliope. Den ena är vampyr och den andra vampyrjägare – och båda är redo för sitt första byte. Första säsongen finns på Netflix. 

Along for the Ride

Sommaren innan college träffar Auden den mystiska Eli, som precis som henne lider av sömnlöshet. När kuststaden Colby sover ger de två sig ut på ett nattligt äventyr med sikte på att låta Auden uppleva det roliga, sorglösa tonårslivet som hon inte visste att hon suktade efter.

Winning Time

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty skildrar 1980-talets Los Angeles Lakers-spelares proffs- och privatliv. De var en av idrottens mest aktade och dominanta dynastier – ett lag som definierade en era på såväl som utanför planen. Ny serie på HBO Max.

The Time Traveler's Wife

Berättar historien om det gifta paret Clare och Henry och problemen de ställs inför på grund av Henrys förmåga att resa i tiden. Serien är baserad på den bästsäljande romanen av Audrey Niffenegger. Ny serie på HBO Max. 

Suicide Squad

De är de värsta superskurkarna – ett gäng sammansatt av en hemlig myndighet. Den missanpassade och tämligen rubbade Suicide Squad får i uppdrag att besegra en gåtfull, oöverkomlig entitet. På HBO Max. 

Lion

Efter att av misstag ha hamnat på ett tåg som tar honom långt, långt hemifrån, blir indiske Saroo separerad från sin familj vid fem år ålder. Hela 25 år senare tar han till Google Earth i hopp om att hitta tillbaka dit han kom ifrån. Känslorna som väcks är många när denna verkliga livshistoria översätts till film, där Dev Patel gör en lysande insats i den centrala rollen. På Viaplay. 

Akira

Anime-klassiker som var revolutionerande i slutet av 80-talet, men är lika spännande för den som upplever den ett par decennier senare. I ett postapokalyptiskt Japan tas vi med på ett dystopiskt och brutalt äventyr, fångat genom en animation som än idag är en fröjd att lägga ögonen på.  På Viaplay. 

Streama film med Telia

  • Vi har tre streamingpaket med underhållning till våra obegränsade mobilabonnemang.
  • Du kan också välja ett av våra Tv- och Streamingpaket.
  • I paketen ingår alltid Telia Play med Hyrfilmsbutiken.
  • Du kan välja streamingpaket och kombinera C More, Netflix, HBO Max och Viaplay.
  • När du samlar din streaming hos oss får du bättre pris.

Mer från Digital förälder

Kvinna i hängmatta.

Underhållning & spel

Poddar & ljudböcker för stora och små

Erbjudande

Bättre pris tillsammans

Pris 219 kr/mån per Extra användare

Flicka med katt tittar på surfplatta.

Underhållning & spel

Bästa filmtipsen för de yngre