Telia bas (telefoni via telejacket)

Ett telefonnummer för hela familjen

Med ett abonnemang för fast telefoni ger du din bostad ett telefonnummer där hela familjen kan nås. Samtal inom Sverige till svenska mobiler och fasta telefoner ingår i månadsavgiften. Upptäck alla smarta tjänster och tillval som underlättar för dig i vardagen. De flesta är dessutom avgiftsfria!

Byt till fast telefoni från Telia

Här hittar du all information du behöver för att flytta över ditt abonnemang för fast telefoni och nummer till Telia. Vi ordnar allt det praktiska. Beställer du en kombination med fast telefoni och bredband online kan du beställa överflyttning i samband med din beställning.

Ring 90 200 för mer information och beställning.

Störningsfritt och driftsäkert nät

Vi övervakar nätet dygnet runt för att upptäcka och förebygga fel. Vi har till och med två separata nät så att trafiken kan kopplas om ifall det skulle behövas. 99,75% av alla samtal kommer fram utan avbrott eller störningar.

Villkor Telia Bas

Uppsägningstiden är en (1) månad. Har du en pågående bindningstid kan du tidigast säga upp ditt abonnemang vid bindningstidens slut. För tjänsten gäller Telias Allmänna och särskilda villkor för tjänster till konsumenter. Läs mer på telia.se/villkor

Fakturaavgift tillkommer för pappersfaktura. Med e-faktura slipper du fakturaavgiften. Läs mer på telia.se/efaktura

Normalt kopplar vi in teleabonnemanget i det första teleuttaget och fram till och med det gäller Telias serviceåtagande.

För att se priser för hemtelefoni gå till telia.se/priser