Premiärer i februari

Nu när många är hemma mer än vanligt finns det kanske mer tid för tv, film och serier. Vi hjälper dig navigera i djungeln av ny underhållning.

C More

Beck – Den förlorade sonen Premiär 5/2
I en skog hittas liket av en man som visar sig vara Viktor Eklund, anmäld saknad fem år tidigare. Hans mamma är den kända författaren Cecilia Eklund som precis lyckats lägga hans försvinnande bakom sig. Det var Martin Beck som en gång höll i utredningen, men Alex tycker att den är ovanligt tunn och inte liknar hans vanliga arbete.

Mumindalen Premiär 1/2
Följ med Mumintrollet, Lilla My, Sniff och Snusmumriken på magiska äventyr i denna animerade barnserie. Serien ar framtagen av den Oscarbelönade regissören Steve Box och bygger på Tove Janssons bästsäljande böcker.

Line of Duty s.5 Premiär 1/2
Line of Duty är en mångfaldigt prisbelönt kriminalserie som kretsar kring den fiktiva enheten AC-12 vars uppdrag ar att bekämpa korruption inom den brittiska poliskåren. I varje säsong introduceras en ny utredning som snabbt utvecklas till en rafflande katt-och-ratta-lek for kriminalinspektör Steve Arnott och hans kollegor.

The First Premiär 9/2
Det är dags for den första bemannade rymdfärden till Mars, en banbrytande prestation som kräver stora uppoffringar av samtliga i besättningen. Laz Ingram får i uppdrag att leda det ärofyllda uppdraget, men en ödesdiger start leder genast till splittring inom gruppen.

Läs mer om C More

V series & film/Vialplay

Emma Premiär 5/2 
Emma är vacker, smart och rik i 1800-talets England. Hon har även en tendens att lägga sig i andras kärleksliv, med blandade resultat.

Svenska Fall säsong 6 Premiär 4/2 
Omskakande dokumentärer om morden som fick Sverige att stanna. I den här serien får ni en fördjupning och förklaring till några av de mest avskyvärda brotten i Sveriges samtid.

Coyote säsong 1 Premiär 14/2 
Efter 32 år som gränsvakt, tvingas Ben Clemens nu jobba för de personerna som han försökt hålla ute ur USA under hela sin karriär.

Hart of Dixie säsong 1-4 Premiär 1/2
Zoe Hart drömmer om att bli hjärtkirurg, men efter fyra år på läkarutbildningen går drömmen i kras. När hon oväntat får ärva en liten läkarmottagning i staden Bluebell, vänds hennes liv nu upp och ner.

Läs mer om V series & film/Viaplay

HBO Nordic

Outlander säsong 5 Premiär 17/2
Jamie Fraser kämpar för att skydda dem han älskar och det hem han har skapat i Fraser's Ridge. Han måste hitta ett sätt att skydda allt det han har skapat i Amerika och de som söker sig till honom för ledarskap och skydd – samtidigt som han döljer sin relation till Murtagh Fitzgibbons, mannen som guvenör William Tryon har beordrat honom att döda. 

Loudermilk säsong 3 Premiär 18/2
Sam Loudermilk är en före detta alkoholist och kurator inom missbruksvården med mycket dålig attityd. Han ber inte om ursäkt för något och lyckas förarga alla han möter. Även om han inte dricker längre så tar han alltid ett steg framåt och tolv steg bakåt i livet.

Snowfall säsong 4 Premiär 25/2
Los Angeles 1983. Den här dramaserien utspelar sig i början av crack-epidemin och den radikala inverkan på kulturen som den sedan fick. Serien följer flera karaktärer på en våldsam kollisionskurs, däribland en ung gatuentreprenör som vill få ett bättre liv, en mexikansk brottare fast i en maktkamp inom en kriminell familj och en CIA-agent som flyr från ett mörkt förflutet. 

Till Filmbutiken

Mer lästips

Här får du ännu fler tips på film och serier för verklighetsflykt.

Se bioaktuella filmer hemifrån redan idag, du hittar filmerna här.

Ännu inte tv-kund?

Skaffa tv- eller Play-paket med Telia

 • Månadens sporthöjdare

  Följ spänningen i alla de största ligorna.

  Läs mer
 • Årets toppfilmer

  Kolla in filmerna som gick bäst i Telia Play under 2020.

  Läs mer
 • Telia Tv

  Vi har Sveriges nöjdaste tv-kunder för femte året i rad!

  Läs mer
 • Telia Play

  Vi har massor av Play-paket för dig som bara vill streama!

  Läs mer