Premiärer i juli/augusti

Nu när många är hemma mer än vanligt finns det kanske mer tid för tv, film och serier. Vi hjälper dig navigera i djungeln av ny underhållning.

Drama

After the wedding | Premiär på C More 16/7 
Isabel driver ett barnhem i Indien och reser motvilligt till New York för att möte en möjlig finansiär, Theresa. Hon blir inbjuden till hennes bröllopsfest där hon till sin förvåning upptäcker att Theresas man är hennes gamla kärlek, Oscar. 

The secrets she keeps | Premiär på C More 3/8 
Agatha och Meghan lever två helt skilda liv i en förort utanför Sydney. Meghan är en framgångsrik influencer och Agatha en är introvert butiksarbetare. Men kvinnorna har mer gemensamt än de kan ana - ingen av dem lever ett liv de vill leva.

Welcome to Marwen | Premiär på C More 14/8 
Verklighetsbaserat drama om Mark Hogancamp som blir svårt misshandlad av en grupp rasister. Han får men för livet och för att bearbeta sitt trauma skapar han en otrolig fantasifylld miniatyrvärld - Marwencol. 

Hotel Mumbai | Premiär på C More 1/8 
Baserat på verkliga händelser om terroristattacken i Mumbai 2008 där gäster och anställda på Taj Hotel kämpar för sina liv mot terrorister.

Deckare/kriminalserier

Line of duty | Premiär på C More 1/7
En mångfaldigt prisbelönt kriminalserie som kretsar kring den fiktiva enheten AC-12 vars uppdrag är att bekämpa korruption inom den brittiska poliskåren. I varje säsong introduceras en ny utredning som snabbt utvecklas till en rafflande katt-och-råtta-lek för kriminalinspektör Steve Arnott och hans kollegor.

Bullet proof | Premiär på C More 17/7
Poliserna Bishop och Pike kommer från vitt skilda uppväxter. Pike som son till den första svarta polischefen och Bishop som växte upp en massa fosterfamiljer men arbetar nu som partners i kampen mot kriminella gäng i östra London. 

Morden i Sandhamn | Premiär på C More 3/8
Morden i Sand hamn är äntligen tillbaka med en ny säsong. Stockholms skärgård är inte så fridfull som du tror. I takt med att vågorna slår mot klipporna kämpar de mot oanad ondska på liv och död. Morden i Sandhamn är baserad på Viveca Stens bästsäljande deckare. 

Hustlers | Premiär på C More 3/7
I det rosade kriminaldramat Hustlers möter vi stripporna Ramona och Destiny som har svårt att få tillvaron att gå ihop. Tillsammans med några kollegor bestämmer de sig för att börja lura pengar av sina kunder, de ljusskygga Wall Street-typer som skott sig på andra under finanskrisen.  

Komedi

Tills Frank skiljer oss åt | Premiär på C More 21/8
Svensk komedi om Vera som tröttnat på singellivet och längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin charmige kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på sitt liv. 

Intelligence | Premiär på C More 12/8
CySec är den nyformade underrättelsegruppen som ska hjälpa myndigheter och soldater i kampen mot cyberterrorister. En grupp med de bästa hjärnorna som går att hitta. Så synd att de också inkluderade NSA analytikern Jerry... 

Late Night | Premiär på Viaplay 31/7
En legendarisk programledare får sin värld omkullkastad när hon anställer sin enda kvinnliga manusförfattare. De båda kvinnorna skiljer sig åt både bakgrunds- och generationsmässigt men hittar snart en gemensam nämnare – kärleken för ett riktigt bra skämt.

SCI-FI

Mortal engines | Premiär på C More 24/7
Sci-fi-äventyr som utspelar sig i en framtid efter katastrofen där gigantiska vandrande städer rör sig över jorden på jakt efter mindre städer att plundra. Tom bor i den stora rovstaden London men hamnar på äventyr i ödemarken när han möter Hester som är ute efter hämnd. 

Edge of tomorrow | Premiär på C More 1/8
Actionfylld sci-fi där vår planet attackeras av mystiska utomjordingar. Den oerfarne soldaten Cage skickas ut på slagfältet med ett omöjligt uppdrag. Han dör snart i striderna, men hamnar i en tidsloop som gör att han får återuppleva samma dag, om och om igen. Snart blir han alIt bättre på sitt jobb och när han träffar krigshjälten Vrataski börjar en plan att formas. 

Brave new world | Premiär på HBO Nordic 16/7
Handlingen äger rum i en tillsynes perfekt framtida värld där begreppen familj, pengar, monogami och integritet har avskaffats. Två invånare i New London reser till The Savage Lands – en plats som inte är berörd av den strikta sociala ordningen. Här möter de John the Savage, en outsider vars ankomst hotar att vända det utopiska samhällets fred och stabilitet upp och ner. 

Till Filmbutiken

Mer lästips

Här får du ännu fler tips på film och serier för verklighetsflykt.

Se bioaktuella filmer hemifrån redan idag, du hittar filmerna här.

Ännu inte tv-kund?

Skaffa tv- eller Play-paket med Telia

  • Telia Tv

    Vi har Sveriges nöjdaste tv-kunder för femte året i rad!

    Läs mer
  • Telia Play

    Vi har massor av Play-paket för dig som bara vill streama!

    Läs mer