C More

The Beast Must Die
Serien är en nytolkning av Cecil Day Lewis klassiska mordmysterium. Vi får följa Frances, en sörjande kvinna som nästlar sig in i livet hos en man som hon tror dödade hennes son – och planerar hans död.

Premiär den 10/6

Blindspotting
När Ashleys sambo Miles åker i fängelse måste hon flytta in till hans mamma med deras son. På plats ställs hon inför en kaotisk och humoristisk prövning hon sent ska glömma. 

Premiär den 30/6

The Girlfriend Experience – säsong 3
Ny säsong med nya rollfigurer. I denna säsong fokuserar den unga hjärnforskaren Iris, som jobbar i teknologibranschen i London, den transaktionsbaserade världen av The Girlfriend Experience.

Premiär 15/6

A Million Little Things – säsong 3
En grupp vänner i Boston omvärderar sina livsval till följd av en oväntad händelse. Några har uppnått framgång, andra kämpar med både karriär och relationer – men de är alla missnöjda med tillvaron. När en person i gänget tar sitt liv inser de andra att det är dags att börja leva på riktigt.

Premiär 7/6

Läs mer om C More

V series & film/Viaplay

Max Anger – With One Eye Open
Max Anger, en före detta svensk elitsoldat, hittar kärleken i den ryska kollegan Pashie. När Pashie plötsligt försvinner spårlöst i ett politiskt oroligt Sankt Petersburg ger sig Max genast iväg för att hitta henne. 

Premiär den 6/6

Dystopia
Ett gäng vänner förbereder Nordens största lajv-event i en övergiven fabrik djupt inne i urskogen. När de slår på huvudströmmen väcks något till liv som börjar påverka gruppens beteende... 

Premiär den 13/6

Thunder In My Heart 
22-åriga Sigrid - kallad Sigge - och hennes grupp vänner tampas med vuxenlivets oväntade krav samtidigt som de försöker förlika sig med sina egna identiteter, sina passioner och det förflutna.

Californication – säsong 1-7
När den excentriske författaren Hank Moody lämnade New York för Los Angeles och dess glans trodde han att han skulle få berömmelse och en vacker kvinnas kärlek. Nu är hans privatliv istället i spillror.

Premiär den 21/6

Läs mer om V series & film/Viaplay

HBO Nordic

The Good Fight – säsong 5
Eftersom advokatbyrån tappar två av sina bästa medarbetare måste Diane bestämma sig för om det fortfarande är vettigt för henne att hjälpa till att driva företaget med Liz. Samtidigt blir Marissa och företaget inblandade i ett märkligt fall med Hal Wackner.

Premiär 25/6. Alla tidigare säsonger finns tillgängliga på HBO Nordic.

Rick and Morty – säsong 5
Den alkoholiserade forskaren Rick och hans lättpåverkade barnbarn Morty delar sin tid mellan familjeliv och interdimensionella resor. Nya säsongen är lika galen och dysfunktionell som alltid.

Premiär 21/6

Bosch – säsong 7
Harry Bosch jobbar hos Los Angeles-polisen. Inte ens när han själv och hans nära och kära hotas till livet slutar han försöka se till att rättvisa skipas. Men bakom hans outtröttliga drivkraft finns en man som hemsöks av sitt förflutna.

Tenet
Protagonisten är beväpnad med ett enda ord – ”Tenet” – och slåss för hela jordens överlevnad i en hemlig spionvärld, på ett uppdrag som utspelar sig i något bortom realtid.

Premiär 28/6

Genera+ion – säsong 1
Genera+ion är en mörk men lekfull serie som följer en mångfaldig grupp av high school-elever, vars utforskande av den moderna sexualiteten sätter deras konservativa samhälles djupt förankrade övertygelser om livet, kärleken och familjestruktur på prov.

Premiär 17/6

Film & serie-paket

Aktuellt inom tv

Nyheter, erbjudanden & tips

 • Tv & Streaming Ännu inte tv-kund?

  Skaffa Tv & Streaming med Telia. Vi har Sveriges nöjdaste tv-kunder för sjätte året i rad.

  Läs mer
 • TELIA LIFE C More på köpet

  Du som är bredbands- och mobilkund hos oss kan få C More utan kostnad om du skaffar tv.

  Läs mer
 • Mitt Telia Få koll i appen

  Hitta allt du behöver om ditt tv-abonnemang i appen Mitt Telia. Finns för iOS och Android.

  Läs mer
 • Filmbutiken Hyr film med Telia

  Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

  Läs mer
 • SKI-VINST Nöjda tv-kunder

  För sjätte året i rad har vi fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste tv-kunder, enligt SKI 2020

  Läs mer