Våra Film & Seriepaket

Alla våra Tv & Streamingpaket

Aktuella premiärer på Tv- & Streamingtjänsterna

Lila box med c more logga

Morden i Sandhamn ny säsong
När vi återvänder till Sandhamn står Nora inför många förändringar, både privat och i arbetslivet. Hon är numera åklagare för brottmål och med sig på nya jobbet har hon sin trogna assistent Pär. 

Premiär: 8/8

From
Ny skräckserie av producenterna bakom Lost. Familjen Matthews befinner sig på en bilresa någonstans i mitten av USA när de plötsligt fastnar i en mystisk småstad som, varje kväll efter mörkrets inbrott, hemsöks av farliga varelser.

Premiär 16/8

Korridoren
20-åriga Jenny lämnar Eskilstuna för att studera på psykologprogrammet i Uppsala. I studentkorridoren träffar hon nya bekantskaper. Festlivet lockar och redan första kvällen lyckas Jenny ta ett beslut med förödande konsekvenser. Korridoren är en serie om att hitta sig själv, berättad med en rå innerlighet och slipad humor.

Premiär 23/8

Läs mer om C More

Netflix logga

Stranger Things säsong 4
Mörkret återvänder till Hawkins med nya fasor, obehagliga minnen och ett illavarslande hot lagom till vårlovet

Vol. 1 & 2: Streamar nu

The Sandman
Efter många års fångenskap ger sig drömkungen Morpheus ut på en resa genom olika världar för att ta tillbaka det som stulits från honom och återupprätta sin makt.

Streamar nu

Locke & Key - säsong 3 
I den här spännande sista säsongen av serien upptäcker familjen Locke mer magi när de möter en ny demonisk fiende som är fast besluten att lägga vantarna på nycklarna.

Premiär 10 augusti

Läs mer om Netflix

Viasat series och film Viaplay logga

F9: The Fast Saga
Den sanna innebörden av familj sätts på prov som aldrig förr när Dom Toretto tar med teamet på en världsomspännande resa med action med höga insatser, gamla vänner och en överraskande ny fiende.

Streamar nu

Queer as Folk Säsong 1
Brodie har det kämpigt efter hemkomsten till New Orleans, men en ödesdiger kväll ute förändrar både hans relationer och ger honom en anledning att stanna.

Streamar nu

The Girl From Plainville Säsong 1
Inspirerad av den sanna historien om Michelle Carters extraordinära "sms-självmord" och utforskar Carters relation med Conrad Roy III och de händelser som ledde till hans död och hennes fällande dom.

Streamar nu

Läs mer om Viaplay

HBO Max logga

Industry – säsong 2
Industry följer en grupp hungriga, unga akademiker som tävlar om ett begränsat antal tjänster på Pierpoint & Co., en ledande bank i London, samtidigt som de kastas rakt in i den internationella storfinansens värld. 

Streamar nu

Pretty Little Liars: Original Sin
För tjugo år sedan slet en rad tragiska händelser nästan sönder staden Millwood. I nutid finner en grupp tonårsflickor  – att någon är ute efter dem och att de tvingas betala för den hemliga synd som deras föräldrar begick för två decennier sedan... såväl som sin egen.

Streamar nu

The House of Dragon

Utspelar sig 200 år före händelserna i Game of Thrones. Targaryens härskar över de sju kungadömena — men står på randen till ett inbördeskrig.

Premiär 22 augusti

Läs mer om HBO Max

Aktuellt inom tv

Nyheter, erbjudanden & tips

 • Tittarsuccén fortsätter Nöjdast tv-kunder

  För sjunde året i rad har vi Sveriges nöjdaste tv-kunder, enligt SKI 2021.

  Läs mer
 • Mitt Telia Få koll i appen

  Hitta allt du behöver om ditt tv-abonnemang i appen Mitt Telia. Finns för iOS och Android.

  Läs mer
 • Filmbutiken Hyr film med Telia

  Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

  Läs mer