C More

Bert – ny serie
I jakten på kärlek stöter tonårskillen Bert Ljung på alla möjliga hinder som snygga gitarrkillar, pinsamma föräldrar och plötsliga akneutbrott. Vid sin sida har han kompisarna Åke, Lill-Erik och den tävlingsinriktade musiknörden Thora. 

Maria Wern säsong 8 Premiär 19/4
Under en militärövning mobiliseras tusentals soldater på Gotland. En plötslig explosion inträffar på militärt skyddsområde och en ung soldat mister livet. Maria Wern kopplas in på fallet, men militären är mer förtegen än väntat. 

Bloodlands Premiär 15/4
Tom Brannick hittar ett misstänkt självmordsbrev i en övergiven bil. Han inser snart att brevet kan ha kopplingar till ett gammalt fall som påverkade honom personligen. Snart blir Tom indragen i en katt- och råttajakt på en okänd lönnmördare där allt star på spel.

The Deceived
Ophelia pluggar på Cambridge när hennes älskare, den gifte lektorn Michael, plötsligt försvinner. Ophelia söker upp honom och får veta att hans fru nyss har dött i en brand. Ophelia, som är gravid, flyttar snabbt in hos Michael, men fruns ande vilar tungt över huset. 

Läs mer om C More

V series & film/Viaplay

Vår tid är nu Premiär 11/4 
Sommaren 1951. Familjen Löwander driver restaurang i Stockholms skärgård. Under de ljusa sommarnätterna möts nu dottern Nina och Kocken Calle igen och deras passion väcks åter till liv.

Heder Premiär 25/4 
En skoningslös våldtäktsman verkar välja ut sina offer bland advokatbyrån Heders kunder. Hotet eskalerar nu ytterligare när våldtäktsmannen riktar sitt intresse direkt mot en av advokaterna...

The Silencing Premiär 23/4 
Sen Rayburns dotter kidnappades för fem år sedan har han befunnit sig i en ond cirkel av alkoholism. När han en dag bevittnar en man jaga en tjej, beger han sig ut i vildmarken för att hitta henne.

Bill & Ted Face the Music 
Två blivande rockers från San Dimas, Kalifornien, blev ombedda att rädda universitetet genom en äventyrlig tidsresa. Som medelålders pappor försöker de fortfarande skapa en hitlåt för att uppfylla sitt öde

Läs mer om V series & film/Viaplay

HBO Nordic

Manifest säsong 3
Ett flygplan försvinner och dyker upp flera år efter att det antogs ha försvunnit i havets djup. För passagerarna har det inte förflutit någon tid, men för deras anhöriga har det gått flera år. 

Knutby: I blind tro
Vad hände egentligen den där iskalla januarinatten 2004? Dramat i Knutbys slutna församling kom att bli ett av de största brottsfallen i svensk historia. Människor som inte tidigare pratat berättar för första gången.

Exterminate All The Brutes
Dokumentärserien ger en omfattande inblick i europeisk kolonialism, från Amerika till Afrika, och undersöker hur dåtidens utnyttjande och folkmord har påverkat samhället fram till i dag. 

The Handmade's Tale säsong 4 Premiär 29/4
June slår tillbaka mot Gilead som rebellernas ledare. Men de risker hon tar innebär oväntade och farliga utmaningar. Hon är besatt av sin kamp för rättvisa och hämnd, vilket  hotar att förstöra hennes relation med dem hon bryr sig mest om. 

Ännu inte tv-kund?

Skaffa tv- eller Play-paket med Telia

 • Hyr film med Telia

  Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

  Läs mer
 • Månadens sporthöjdare

  Följ spänningen i alla de största ligorna.

  Läs mer
 • Telia Tv

  Vi har Sveriges nöjdaste tv-kunder för femte året i rad!

  Läs mer
 • Telia Play

  Vi har massor av Play-paket för dig som bara vill streama!

  Läs mer