Premiärer i november

Nu när många är hemma mer än vanligt finns det kanske mer tid för tv, film och serier. Vi hjälper dig navigera i djungeln av ny underhållning.

C More

Beck - Undercover | Premiär 6/11
I den första av fyra nya Beck-filmer leder Alex Beijer och Martin Beck, Beck-gruppens utredning av mordet på en pojke och ett knarknätverk som levererar varor till samhällets toppar. Det dom inte vet är att nätverket redan står under bevakning.

Jag kommer hem igen till jul | Premiär 8/11
Musikfyllt drama om världsartisten Simon som kommer hem till Sverige för att fira jul med familjen i det lilla samhället där han växte upp. Men allt blir inte julefrid och snart konfronteras han med familjehemligheter. 

The Square | Premiär 6/11
Hyllad satirisk dramakomedi där en konstnärlig ledare på ett museum står inför en viktig utställning när han dras in i en eskalerande spiral av trassel som vänder upp och ned på hela tillvaron. 

Gangs of London | Premiär 10/11
När den obestridlige gangsterkungen Finn Wallace plötsligt hittas död är maktvakuumet ett faktum. Wallaces anhängare inleder en intensiv jakt på mördaren samtidigt som ett brutalt gängkrig hotar den sköra freden i Londons undre värld. 

Läs mer om C More

Viaplay

Greys Anatomy - ny säsong | 5/11 
Flerfaldigt prisbelönad och högt rankad dramaserie. Läkarna på Seattle Grace Hospital hanterar dagligen liv och död medan de finner tröst, vänskap och romantik hos varandra.

Bad Boys For Life | 20/11 
Miami-poliserna Mike Lowrey och Marcus Burnett är tillbaka och måste nu ta sig an två gangsterbossar, tillika mor och son, som tar ut sin sin hämnd på deras stad.

Jumanji: Next Level | 6/11 
Gänget dras åter in i världens dödligaste spel. Men denna gång har spelet utvecklats, och de måste möta helt nya faror för att rädda en av sina egna.

The Blacklist | 14/10
The Blacklist har under många år varit en av Viaplays mest populära serier. Väntan är över. Den nya säsongen är här. Vi vill ha svar: Var är Red?

Läs mer om Viaplay och V sport, series & film

HBO Nordic

Romulus | 7/11
Ett storslaget drama som handlar om Roms grundare och första kung. Historien utspelar sig 800 år f.Kr. i en primitiv och brutal värld där människans öde bestäms av den hänsynslösa naturen och av gudarna.

Moonbase 8 | 9/11 
NASA:s Moon Base Simulator tränar tre ivriga men inkompetenta astronautaspiranter inför deras första månuppdrag. När de kämpar för att slutföra träningen tvingar en rad oväntade omständigheter astronauterna att ifrågasätta sin egen mentala hälsa. Kan de överhuvudtaget fullborda uppdraget? 

Industry | 10/11
Vi följer en grupp unga akademiker som tävlar om ett begränsat antal permanenta positioner på en investeringsbank i London. Men gränserna mellan kollegor, vänner, älskare och fiender blir suddiga när de fördjupar sig i en företagskultur som definieras lika mycket av sex, droger och ego som affärer och utdelningar.

His Dark Materials - säsong 2 | 17/11 
Lord Asriel öppnat en bro till en ny värld och Lyra, som är upprörd efter sin bästa väns död, följer efter Asriel in i det okända. I en konstig och mystisk övergiven stad träffar hon Will, en pojke från vår värld som också flyr från ett komplicerat förflutet. Lyra och Will förstår att deras öden är knutna till att återförena Will med sin far men dom stöter på problem när ett krig närmar sig. 

Till Filmbutiken

Mer lästips

Här får du ännu fler tips på film och serier för verklighetsflykt.

Se bioaktuella filmer hemifrån redan idag, du hittar filmerna här.

Ännu inte tv-kund?

Skaffa tv- eller Play-paket med Telia

  • Telia Tv

    Vi har Sveriges nöjdaste tv-kunder för femte året i rad!

    Läs mer
  • Telia Play

    Vi har massor av Play-paket för dig som bara vill streama!

    Läs mer