röd logga cmore

Beck – Rage Room
En man hittas brutalt mördad i skogen precis vid ett löpspår. Alex, Steinar och Martin är på plats och börjar planera utredningen. Samtidigt börjar Josef på eget bevåg nysta i en nedlagd utredning. Det är ett brottsfall där han har en personlig relation, vilket blir både irriterande och frustrerande för Alex.

Premiär 21 januari 2022

Heartbeats (Young Adult)
Heartbeats är en remake på den norska succén, Hjerteslag. Mio och Anders är typ lika gamla och bor i samma stad men lever helt olika liv. En varm sommarkväll träffas de ute av en slump och det hela slutar med att de går hem ihop. Båda ser det som en engångsgrej, men ödet vill annorlunda.

Premiär 12 januari 2022

Dalgleish
P.D. James’ omtyckta serie om Kommissarie Dalgliesh kommer i ny version. Serien utspelar sig på 70-talet och handlar om polisen och poeten Adam Dalgliesh, som fortfarande sörjer sin frus död och löser ovanliga mord och avslöjar dolda hemligheter.

Premiär 17 januari 2022

Läs mer om C More

viasat v series & film logga

Johanna Möller
Johanna Möller kommer att tala ut framför kameran, berätta om sin sida av historien och vad som hände den kvällen då hennes pappa mördades och hennes mamma skadades allvarligt. Med hjälp av experter ska vi gräva djupt i fallet och se vad sanningen ligger bakom ett av Sveriges mest kända mord.

Premiär 13 januari 2022

Surrounded by Enemies
En banbrytande serie om den nuvarande framväxten av de nazistiska organisationerna i Europa och Skandinavien. Journalisten Henrik Evertsson har arbetat länge för att få tillgång till de djupaste hörnen av det europeiska nynazistiska samfundet, och denna serie kommer att följa honom på en undersökande resa för att visa och förklara hur denna rörelse är organiserad.

Premiär 20 januari 2022

Dark Side of the '90s
90-talet var en tid av extrema sociala och populärkulturella förändringar. Den här serien gör en djupdykning i decenniets outtalade historier, hemligheter och förstahandsuppgifter. Totalt 10 avsnitt.

Premiär 2 januari 2022

Läs mer om Viaplay

hbo max logga

Harry Potter 20-årsjubileum: Tillbaka till Hogwarts
Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson och andra uppskattade skådespelare reser tillbaka till Hogwarts för första gången för att fira 20-årsdagen av Harry Potter & De Vises Sten. Den retrospektiva filmen kommer att berätta en förtrollande skapelsehistoria genom helt nya intervjuer, samtal och bjuda in fansen på en magisk resa.

Premiär 1 januari 2022

Euphoria säsong 2
Skapat, skrivet och regisserat av Sam Levinson, och med Emmy-vinnaren Zendaya i huvudrollen, kommer dramaserien tillbaka för sin andra säsong på åtta avsnitt. Mitt i de sammanflätade liven i staden East Highland måste 17-åriga Rue hitta hopp samtidigt som den balanserar trycket från kärlek, förlust och beroenden.

Premiär 10 januari 2022

Pacemaker
Peacemaker är baserad på DC Comics-skurken med samma namn. Serien följer Christopher Smith, AKA Peacemaker, som tror att han är på jakt efter fred och dödar alla och alla för att nå sitt slutliga mål.

Premiär 13 januari 2022

Läs mer om HBO Max

Film & Seriepaket

Alla våra Tv & Streamingpaket

Aktuellt inom tv

Nyheter, erbjudanden & tips

 • Tittarsuccén fortsätter Nöjdast tv-kunder

  För sjunde året i rad har vi Sveriges nöjdaste tv-kunder, enligt SKI 2021.

  Läs mer
 • SPORT Pay-per-view

  Köp enstaka matcher i hd och se när ditt favoritlag spelar – direkt i din tv.

  Läs mer
 • Mitt Telia Få koll i appen

  Hitta allt du behöver om ditt tv-abonnemang i appen Mitt Telia. Finns för iOS och Android.

  Läs mer
 • Filmbutiken Hyr film med Telia

  Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

  Läs mer