Lila box med c more logga

Fartblinda säsong 2
18 månader efter händelserna i säsong ett möts Peder och Bea igen, på Malta. Bea är nu en framgångsrik och lite mätt journalist, men blixtrar till när hon får vittring på ett ljusskyggt samarbete mellan det hajpade kreditbolaget Easy och spelbolaget Together Casino. När Bea inser att Peder kan kopplas till Easys fiffel övergår deras kärlekshistoria i öppet krig.

16/5

Devils säsong 2 
London 2016. Massimo är numera vd på NYL. Samtidigt återvänder Dominic Morgan och försöker värva Massimo i ett nytt datakrig mellan Kina och väst.

18/5

Pelle Kanin - ett familjeäventyr!
Busiga Pelle Kanin och hans familj får en ny nitisk trädgårdsägare att tampas med i denna filmatisering av Beatrix Potters klassiska bok, där animerade kaniner har sällskap av skådespelare som Rose Byrne och Domhnall Gleeson.

Läs mer om C More

viasat v series & film logga

Partisan säsong 2
Det inhägnade samhället Jordnära försöker dölja sina spår efter att ha upptäckt en infiltratör bland dem. Men när en misstänkt olycka med kopplingar till Jordnära inträffar, börjar en lokal polis utreda.

1/5

Maskineriet säsong 2
Olle vaknar med en rånarluva, en pistol och en väska med pengar bredvid sig. Han kan inte minnas hur han hamnat där, och snart blir han jagad av både polis och mörka hemligheter från sitt förflutna.

15/5

F9: The Fast Saga
Den sanna innebörden av familj sätts på prov som aldrig förr när Dom Toretto tar med teamet på en världsomspännande resa med action med höga insatser, gamla vänner och en överraskande ny fiende.

20/5

Läs mer om Viaplay

hbo max logga

The Staircase 
Baserad på en sann historia och handlar om Michael Petersons (Colin Firth) liv, hans spretiga familj i North Carolina och hans fru Kathleen Petersons (Toni Collette) mystiska död. I andra roller ser vi en mängd välkända stjärnor.

6/5 

Conversations with friends
Frances, 21-årig collegestudent, och hennes ex-flickvän men numera bästa vän Bobbi, framför spoken word-poesi tillsammans i Dublin. De träffar Melissa och en äldre författare, som är fascinerad av paret. Medan Melissa och Bobbi flirtar öppet med varandra, inleder Nick och Frances en intensiv hemlig affär som är överraskande för dem båda. 

15/5

The Time Travelers Wife
Berättar historien om det gifta paret Clare och Henry och problemen de ställs inför på grund av Henrys förmåga att resa i tiden. Serien är baserad på den bästsäljande romanen av Audrey Niffeneggerav.

16/5

Läs mer om HBO Max

Film & Seriepaket

Alla våra Tv & Streamingpaket

Aktuellt inom tv

Nyheter, erbjudanden & tips

 • Tittarsuccén fortsätter Nöjdast tv-kunder

  För sjunde året i rad har vi Sveriges nöjdaste tv-kunder, enligt SKI 2021.

  Läs mer
 • Mitt Telia Få koll i appen

  Hitta allt du behöver om ditt tv-abonnemang i appen Mitt Telia. Finns för iOS och Android.

  Läs mer
 • Filmbutiken Hyr film med Telia

  Vi har Sveriges största filmbutik med de senaste filmerna och klassiska titlar.

  Läs mer