Kontrollera version av Säker surf

Säker surf har avvecklats och ersätts av Telia Trygg surf. Läs mer.

1. Högerklicka på ikonen för Säker surf i aktivitetsmenyfältet. Du hittar den längst ner till höger på datorskärmen. Ibland kan ikonen vara dold och du måste då klicka på den lilla pilen för att tillfälligt förstora upp fältet så att alla ikonerna syns. Ikonen för Säker surf ser ut som ett blått F.

2. En informationsruta visar sig. Välj Mitt Telia och klicka sedan på Om i menyfältet som dyker upp.

3. Nu öppnas ett fönster som visar vilken programversion du har.