Kontrollera saldo i mobilen

Kontrollera saldo direkt i mobilen. Genom några enkla knapptryckningar kan du snabbt få veta hur mycket du ringt, surfat eller skickat sms för.

Du kan även se ditt saldo på Mitt Telia. Logga in och klicka på ditt mobilabonnemang.

Slå följande nummer för att:

*120# lur Visa saldo, potter och prisplan.
*120*1# lur Visa sms-saldo för tjänsten Sms till alla.
*120*2# lur Visa fria minuter för prislistan Flexibel.
*120*3# lur Visa saldo på kunds bonuskonto.
*120*5# lur Visa sms- surfmängd och giltighetstid för Årskort Sms och Årskort Mobilsurf.
*120*6# lur Visa sms- och surfmängd för Halvårskort Sms och Halvårskort MobilSurf. (Obs! För Refill Halvårskort Surf, se nedan)
*120*8# lur Visa surfmängd och giltighetstid för Årskort Spotify & mobilsurf och Årskort Navigator & mobilsurf.
*120*9# lur Visa giltighetstiden på det senaste laddade Refill Halvårskort.
*120*10# lur Visa giltighetstiden på det senaste laddade Refill Årskort.
*120*11# lur Visa giltighetstiden på det senaste laddade Refill Halvårskort Surf.
*120*12# lur Visa giltighetstiden på senaste laddade Refill Årskort Surf.
*120*13# lur Saldoförfrågan Telia Refill Vecka Europa
*120*14# lur Saldoförfrågan Telia Refill Vecka Världen

Information om saldo, bonus och giltighetstid visas på din bildskärm.

Tips för dig som har larm med Refillkort och behöver kontrollera saldot.

Logga in på Mitt Telia
Klicka på Abonnemang
Klicka på ditt Telia Refill
Du kan nu se ditt kvarstående saldo att förbruka.