Använd C Mores streamingtjänst

När du köper ett tv-paket där C More ingår får du tillgång till C Mores egna streamingtjänst. Så här gör du för att komma igång.

1. Aktivera ditt Play+ konto

Om du inte redan har aktiverat ditt Play+ konto behöver du göra det först.

Läs mer om hur du aktiverar ditt Play+ konto här.

2. Logga in på C More med dina inloggningsuppgifter för Play+

Gå till cmore.se eller öppna C More-appen i din mobil eller surfplatta. Logga sedan in med samma inloggningsuppgifter som för Play+.

Du kan nu titta på film, serier och sport direkt i din dator, tv, mobil och surfplatta. Tänk på att du bara har möjlighet att se ditt C More-utbud på en tjänst i taget, antingen i Play+ eller hos C More.