Information om forumets framtid

Vi vet att forumet har varit en omtyckt mötesplats, där våra kunder har hjälpt oss och varandra i många år. Men aktiviteten har stadigt minskat över tid, samtidigt har vi inte själva möjlighet till att moderera sidan för att säkerställa den absolut bästa upplevelsen för dig framåt. Därför har vi tyvärr tagit beslutet att inom kort ta farväl av forumet.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som genom åren har engagerat sig, funnits tillgängliga och bidragit till att hålla forumet levande. Ni har lyckats bygga upp en enorm kunskapsbank med svar på alla typer av frågor, och det är bara att konstatera att forumet inte hade varit aktuellt så här länge utan er – ni är våra supporthjältar!

Vi hoppas att ni kan fortsätta hjälpa varandra på andra kontaktytor, och självklart fortsätter vi att hjälpa er på alla sätt och vis i våra ordinarie kundingångar. På vår webbplats går också det mesta att finna, där finns information gällande allt från installation, inställningar och konfigurationer till tips och trix.

Så här kontaktar du oss: www.telia.se/kontakt

Hälsar
Gänget på Telia