SUPER RETINA-SKÄRM

SKÄRMEN ÄR ALLT

På iPhone X täcker skärmen hela framsidan. Den nya Super Retina-skärmen är 5,8 tum och har eleganta, rundade hörn för ett skönt grepp. Den bjuder på exakta färger och hög ljusstyrka tack vare den innovativa oled-tekniken.

Erbjudande
Erbjudande

FACE ID

REVOLUTIONERANDE IGENKÄNNING

Lås upp iPhone X genom att titta på den. Den nya True Depth-kameran på mobilens framsida läser av över 30 000 osynliga punkter i ditt ansikte. Det gör den så smidig och säker att du till och med kan använda den för mobila betalningar.

DUBBEL 12 MP-KAMERA

DUBBELT SÅ SMART KAMERA

Nu blir det ännu enklare och roligare att fota. iPhone X har en dubbel 12 MP-kamera med bildstabilisering och snabba objektiv för kristallklara bilder, även i mörker och rörelse. Den nya True Depth-kameran på framsidan tar perfekta selfies med fokus i förgrunden.

Erbjudande

FRÅGOR OCH SVAR

När börjar förköpet?

Förköpet av iPhone X börjar kl 09.01 den 27 oktober. 

När börjar säljstarten?

Säljstarten av iPhone X börjar den 3 november.

Kommer ni att ha något lanseringsevent vid säljstarten?

Ja, kl. 08.00 på lanseringsdagen den 3/11 slår vi upp dörrarna till vår butik på Kungsgatan i Stockholm. Vi finns på plats redan kl. 07:00 och bjuder på frukost, gott häng och kaffe. Dessutom får de 100 första "köarna" taxicheckar för att smidigt kunna fortsätta dagen.

Vilka modeller kommer ni att sälja?

Vi kommer att sälja alla nya modeller, storlekar och färger.

Kommer iPhone X säljas olåst?

Ja, det kommer den att göra. Alla mobiler som vi säljer i dag är olåsta.

Hur gör jag för att förköpa iPhone X?

Gå in på telia.se eller telia.se/foretag om du vill förköpa via ditt företag. Det går även att förköpa via kundtjänst (90200/90400 eller chatt) eller i någon av våra butiker.

Vill du ha din iPhone på lanseringsdagen – välj att förköpa och hämta ut i någon av våra butiker från och med den 3 november.

Vad kommer iPhone X att kosta?

Det kan vi tyvärr inte svara på i dagsläget, vi återkommer när vi har mer information. Anmäl ditt intresse högst upp på sidan för att få den senaste informationen först.