Nu kan fler kunder hos Telia och C More streama Allsvenskan & Superettan från discovery+

Genom ett avtal med Warner Bros Discovery får Telia och C More tillgång till streamingrättigheterna för Allsvenskan & Superettan från discovery+. Från och med den 20 augusti kan alla matcherna streamas på Telia och C More - vilket ger tittarna tillgång till det bästa sportutbudet på marknaden.

Det nya utvidgade partnerskapet mellan Telia och Warner Bros Discovery innebär att ännu fler Telia-kunder och nu även C More-kunder kan ta del av discovery+ sändningar av Allsvenskan & Superettan. Streamingrättigheterna innefattar samtliga discovery+ matcher.

Allsvenskan & Superettan från discovery+ går att streama på Telia och C More från och med lördag 20 augusti. Telia och C Mores kunder kommer att kunna se matcherna genom att streama i Telia Play eller C Mores streamingtjänst via sin TV & streamingbox eller annan valfri enhet.

- Allsvenskan är en av de mest engagerande ligorna och det här innebär att vi kan erbjuda våra kunder det absolut starkaste utbudet på marknaden. Vi samlar Sveriges bästa rättigheter i ett paket med Allsvenskan från discovery+ och SHL, kryddat med internationella ligor och kronjuvelen UEFA Champions League, på ett och samma ställe bara hos Telia. Det ska vara enkelt, man ska aldrig behöva leta efter innehåll, säger Henrik Lönnevi, Chef för Telias konsumentaffär.

- Vi har nått en överenskommelse med Telia som betyder att våra sändningar från Allsvenskan och Superettan kommer att kunna ses på discovery+, på våra linjära eventkanaler samt nu också via Telia Play och C More. Vårt mål är att intresset för svensk elitfotboll ska växa och det här är en del av den strategin, säger Sanny Ekstrand som leder den svenska verksamheten för Warner Bros. Discovery. 

Läs mer på telia.se/allsvenskan.