Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart telia-logo-reverted global-level-alert-warning global-level-alert-information icon_twitter_footer

Nu inkluderas HD-kanaler i våra tv-paket

Publicerad: 2016-03-01 06:00 | Kategorier:

Vi vill ge dig det bästa tv-utbudet. Därför har vi förenklat och förbättrat vår tv-tjänst för alla våra kunder. Det medför att månadsavgiften ändras på en del av våra tv-paket och att kanalutbudet förändras.

  • Nu behöver du inte köpa separata hd-kanaler, de kommer att inkluderas automatiskt i ditt tv-paket. Tänk på att det kan dröja 1-2 veckor innan alla förändringar har gått igenom. 
     
  • Vi vill ge dig en enkel faktura och har därför sett till att krypteringsavgiften är en del av månadskostnaden för våra tv-paket, tidigare specificerad som en separat avgift.
     
  • Tillgång till tv på alla skärmar med Play+ och streaming via Chromecast och Apple TV.

 

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon
arrow-down arrow-up Telias Twitter Telias blogg Telias YouTube Telias Facebook Telias LinkedIn telia-logo close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton