Kunskap inom IoT

Vad innebär Internet of Things i praktiken, och hur kan ert företag ha nytta av det? Spana in de senaste rapporterna och få konkreta tips för att komma igång med IoT.

Vad är du intresserad av?

Artiklar inom IoT

Visar 10–12 av 12 artiklar

Uppkopplad blandare från FM Mattsson
IoT

Telia digitaliserar vattenleveranser

Telia och FM Mattsson har genomfört ett innovationsprojekt för att utforska digitaliseringens möjligheter med uppkopplade blandare för publika miljöer som exempelvis sjukhus och simhallar.

Telia digitaliserar vattenleveranser
statsvy
IoT

Rapport: Bli hållbar i ett nät av världsklass

Koppla upp - analysera - effektivisera. Den nya flexibla och dynamiska nätinfrastrukturen öppnar dörren till möjligheter och innovationer som kommer att göra våra liv enklare, förändra hur vi gör affärer och skapa förutsättningar för oss att hantera vår tids stora utmaningar som klimatförändringar, hållbarhet och global konkurrens. Denna rapport från Telia tar pulsen på hållbar automation, IoT och 5G.

Rapport: Bli hållbar i ett nät av världsklass
Vit husfasad med kubiska utsprång med fönster
IoT

Lösningsguide: Det finns utrymme för förbättring

I den här lösningsguiden utforskar vi uppkopplingens möjligheter inom industri och i fastighetsbranschen. Inom båda dessa områden finns det gott om möjligheter att använda mätvärden för att nyttja resurser på ett smartare och mer hållbart sätt, och för att optimera fastighetsdrift och flöden samt öka kundnöjdhet.

Lösningsguide: Det finns utrymme för förbättring