Mer från Telia

Telia har kopplat upp Sverige sedan 1853, men vi är mer än mobilabonnemang. Vi digitaliserar Sverige. Välkommen att lära känna oss bättre.

Man trappa med mobiltelefon

Kommande event

Fredrik Sidmar och Tobias Larsson, Telia och Telia Cygate

31 jan 2024, 10.30–17.30

Connected Business 2024

Vår kollektiva kunskap är större än någonsin och aldrig har vi varit så överösta av tekniska innovationer. Samtidigt blir vår förmåga till empati och att emotionellt kunna hantera alla dessa intryck viktigare. Den nya intelligensen är ett samspel mellan teknik och människa. Vi har förutsättningar för all världens tekniska lösningar, men allt börjar med en idé. Vi måste känna av och förstå våra behov för att kunna hitta både problem och lösning. Den nya intelligensen befinner sig i gränslandet mellan hjärta och hjärna. Välkommen hem till oss för en dag full av spännande talare och samtal. Vi diskuterar hur cybersäkerhet, 5G, IoT och samhället påverkas av allt mer sofistikerad teknik och hur viktigt samspelet med oss blir. 

Den nya intelligensen. Det är Telia.

Man med dator i silhuett framför fönster

15 feb 2024, 06.45–09.00

Säker IT-miljö med bibehållen användarupplevelse

Välkommen till ett frukostseminarium där vi sätter fokus på hur du får till en IT-miljö där säkerheten finns med längs hela vägen. Säkerhet från användare och åtkomst till applikationer och data, utan att det inverkar på användarupplevelsen. Vi träffas i Solna den 15 februari.

The Winery Hotel Lobby

10–11 apr 2024, 08.00–14.00

Telia Cygate Tech Days 2024

Skippa visionen och implementera funktionen!

Vision är ett måste för en fungerande och värdeskapande IT-infrastruktur, men allt för ofta fastnar vi i planering, vision och strategi – istället för att ta tag i det som faktiskt behöver göras. Under Telia Cygate Tech Days kommer du i år att få ta del av sessioner och labbar, som du direkt kan omsätta till verklighet i er egen infrastruktur. Ni kommer få konkreta steg-för-steg instruktioner, en tydlig förklaring till varför en lösning skapar värde för er och vad som krävs för att realisera det på under 2 timmar. Så, vill ni delta på en konferens där teknik och funktion står högst på agendan, anmäl er redan idag!

Telias huvudkontor

Postadress:
Telia Company AB
169 94 Solna
Sverige

Besöksadress:
Stjärntorget 1
Solna

Fasas på Telias huvudkontor i Solna, Mall of Scandinavia.