Event

På våra event och seminarium vässas dina kunskaper. Vi delar med oss av allt från trendspaningar till handfasta tips. Träffa oss och kollegor inom din bransch – på plats eller digitalt – för att utbyta erfarenheter och hitta nya vägar framåt.

Årliga event

Bildkollage som visar människor och miljöer från Almedalen

24–27 juni 2024, 22.00–22.00

Almedalen 2024

Telia vill aktivt bidra till en säker och hållbar omställning av samhället – som också bidrar till Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. En robust och säker digital infrastruktur är avgörande för denna omställning och Almedalen är en naturlig arena för oss att driva den typen av frågeställningar.

Almedalen 2024
Fredrik Sidmar och Tobias Larsson, Telia och Telia Cygate

31 jan 2024, 10.30–17.00

Connected Business 2024

Vår kollektiva kunskap är större än någonsin och aldrig har vi varit så överösta av tekniska innovationer. Samtidigt blir vår förmåga till empati och att emotionellt kunna hantera alla dessa intryck viktigare. Den nya intelligensen är ett samspel mellan teknik och människa. Vi har förutsättningar för all världens tekniska lösningar, men allt börjar med en idé. Vi måste känna av och förstå våra behov för att kunna hitta både problem och lösning. Den nya intelligensen befinner sig i gränslandet mellan hjärta och hjärna. Välkommen hem till oss för en dag full av spännande talare och samtal. Vi diskuterar hur cybersäkerhet, 5G, IoT och samhället påverkas av allt mer sofistikerad teknik och hur viktigt samspelet med oss blir. 

Den nya intelligensen. Det är Telia.

Connected Business 2024

Tidigare event

26–29 juni 2023, 22.00–22.00

Almedalen 2023

Telia vill aktivt bidra till den hållbara omställningen av samhället. En robust och säker digital infrastruktur är avgörande för denna omställning och Almedalen är en naturlig arena för oss att driva den typen av frågeställningar. 

Vi håller till på Villa Rosenhill i centrala Visby – mitt i Almedalsvimlet. Här öppnar vi upp portarna till vår lummiga trädgård där vi bjuder in till panelsamtal, möten och möjligheten att utforska spännande demos på nya typer av innovativa digitala tjänster och verktyg. Vi håller öppet hela dagarna – och du är välkommen till oss! 

Almedalen 2023

11 apr 2024, 06.30–07.10

Webbinarium – framtidens nät

Under detta webbinarium kommer vi att utforska Telias infrastruktur, de spännande möjligheterna med 5G och vad framtiden har att erbjuda.

Webbinarium – framtidens nät

23 maj 2024, 09.00–14.00

Säkerhet och företagsberedskap i Göteborg

Välkommen till vårt säkerhetsevent där vi tar sikte på framtida hot och utmaningar inom företagssäkerhet. Detta är en värdefull möjlighet att lära och förbereda oss för kommande utmaningar. Med Svenska kyrkan på plats, som delar med sig av sina erfarenheter av en nyligen inträffad cyberattack, samt experter från Telia, kommer vi ta avstamp i olika regelverk och föreskrifter (b.la NIS2) för att stärka er organisations beredskap.

Vi är glada att meddela att vi kommer att hålla två event med fokus på säkerhet och företagsberedskap. Första tillfället äger rum den 16 maj i Solna och det andra den 23 maj i Göteborg.
Anmäl dig till eventet i Solna här.

Säkerhet och företagsberedskap i Göteborg