Hållbarhet för företag

Sveriges första miljöcertifierade operatör är en passande partner för företag och organisationer som bryr sig på riktigt. Hållbarhet är nämligen en ledstjärna i allt Telia gör. Vårt ihärdiga hållbarhetsarbete gynnar samhället och klimatet, men även era affärer.

Hållbarhet i 3 dimensioner

Resan till noll

År 2030: Halverade utsläpp och noll avfall. År 2040: Noll utsläpp, noll avfall. Tillsammans med kunder och leverantörer förändrar vi spelreglerna för en bättre framtid.

Resan till noll

Digital inkludering och säkerhet

Vi vill att alla företagare i landet ska ha tillgång till den digitala kommunikations fördelar, och förmågan att nyttja dem. Våra mål är höga. Ingen ska lämnas utanför det moderna samhället.

Digital inkludering och säkerhet

Ansvarsfulla affärer

Telia är ett ansvarsfullt företag som aktivt bekämpar korruption. Vi främjar etiska principer, integritet och mänskliga rättigheter – i vår egen verksamhet samt hos våra leverantörer.

Ansvarsfulla affärer

Hållbart företagande – bra för samhället, bra för affären

Drönare i Skogssällskapets forskningsskog

Kundcase

Vad blir nästa steg för ditt företag? Läs mer om hur vi samarbetar med kunder inom olika branscher för att förmera deras affär utan att glömma bort miljön.

Kundcase
Kvinna joggar i skogen framför sjö.

Mer hållbarhet

Smarta miljöval och ansvarstagande gentemot kunder är numera ett krav. Dessutom kan det gynna era affärer. Läs våra artiklar i ämnet.

Mer hållbarhet